FANDOM


"Hellere to på 12 end en på 24. Nu skal jeg sgu ud og score i Lalandia. "

~ Lurer-Anders, 45 år, MF


Lalandia

Her ses administratorernes delebørn på studietur for de indsamlede penge

"Der skal bades, ryges og kneppes!"

~ En anden badegæst på 45 år, VSOP


"Vent på mig, røvhuller!"

~ F.O., mf, cand.pæd.fil


Lalandia er Lollands største by, beliggende direkte ved spritruterne til Tyskland og Harboøre Tange.

Lalandiaæraen (1945 - 2014)redigér

Før Lalandiaæraen ernærede de lollandske bønder sig af sukkerroer og socialt belastede køwenhavnerfamilier. Det gjorde alle dyrene og dem kontanthjælp i øvrigt også. Det gør de i øvrigt også i dag. Og ligeså de lollandske bønder. Men nu er Lalandia en realitet.

Hvad foregår der egentligt?redigér

Lalandia består af en masse glas og vand og huse – altså en slags badeland, hvor man kan bade. Inde bag glasruderne plasker mange forskellige mennesker rundt, som regel oven i hinanden på grund af pladsmangel.

Til Lalandia hører også en shoppinggade, hvor man kan shoppe de samme varer, som ved en overfyldt strandpromenade Mallorca. Desuden kan man spise på hamburgerrestaurant og på en italiener (altså en restaurant med fødevarer fra Danmark, men tilsat rigeligt med fetaost, oregano og olivenolie). Der er også et sted, hvor både børn og voksne kan danse til ud på de små timer. denne måde er det nemmere at score et par teenagetøser.

40pxKlumme
Berigtigelse!
Der er dog for forældrene absolut ikke noget at være nervøse over. På samtlige toiletter og ved barensodavands børnediskoteket er opsat kondomautomater

Bliv gravid med en du holder af redigér

Ikke sjældent afføder et besøg i Lalandia en uønsket graviditet. Direktøren for badeanstalten har kategorisk afvist at usædelig optræden skulle finde sted, men har for en sikkerheds skyld iværksat en undersøgelse af vandkvaliteten.

Sikke noget pis redigér

Ofte har vandet i bassinerne en anden farve end vandfarve. Nogle gange er det gult (eller grønt), hvilket skyldes de yngste og ældste badegæster. Derfor har man nu fra ledelsens side opsat en helt ny rutchebane – den såkaldte urinslæde - så stedets forlystelser lissom falder ind i miljøet.

Skik og brugredigér

Dress-coderedigér

Dress-coden i Lalandia er tilsyneladende enkel, men alligevel temmelig kompliceret. Reglerne foreskriver "Badetøj", men på vejen mellem verden udenfor og selve badelandet, vil der forekomme nøgenhed - hvis man ellers overholder forskrifterne.

Zeppeliner1

Sådan skal man bare se ud i Lalandia! For hver kvadratmeter tatoveringer, der påføres hudoverfladen, kan man gå 10 kilo ned op i vægt. Klumpen billedet her skal bruge omkring tre kvadratmeter tatoveringer, for at komme ned på sin normalvægt

For mænd gælder desuden: Man skal have et par stramtsiddende badebukser[1] på, der sandsynligvis sad nogenlunde ok på korpusset for bare 100 kilo siden. Desuden skal man være udstyret med en mave med et livmål på et par meter, og en aldeles ukritisk sans for egen fremtoning[2] i øvrigt.
Det er almindelig skik og brug i Lalandia, at mænd har tribal-tattoos op og ned ad begge arme, og også gerne noget på ryggen og benene. Selv tror mændene, at de har forbedret udseendet af deres i forvejen kvabsede smukke krop. For os andre er det ganske åbenlyst, at en tatovør har fået oversolgt noget uigenkendeligt misk-mask, og har prikket det ind i huden på en fedladen og misligholdt krop, der hellere skulle have brugt pengene fitness.

For kvinder gælder desuden: Man skal have en badedragt eller en bikini på, der tydeligt fremhæver den udtalte fedme, der bedst kan sammenlignes med, at nogen havde pustet Michelin-manden op til dobbelt størrelse og monteret svuppende traktor-dæk i tætte rækker fra under armhulerne og ned til midt på lårene.
Kvinder i Lalandia skal have deres børns navne tatoveret på skuldrene eller armene (et gyldigt sygesikringsbevis kan dog også bruges). Desuden skal de have en "Amager-nummerplade" over lænden, afbleget hår, gerne anbragt i et "Ishøj-springvand, og i øvrigt ubarberede ben.

Folklore og lingvistikredigér

Det er almindelig skik og brug at skrige ad andres sine egne børn, og højlydt at irettesætte andre folks børn. Hvis man står i nærheden af et andet barn, der ikke lukker ens egen øgleyngel ind foran i køen, skal man straks udbryde "Der er nok nogen der ikke har lært køkultur hjemmefra".
I det hele taget er det normen at bagtale og komme med det, man selv opfatter som subtile hentydinger til andre børn og forældres adfærd. Højt! Konstant!

For både mænd og kvinder gælder, at de skal skrige uophørligt efter deres vanartede unger - specielt hvis de hedder LIAM!,[3] OLIVER![4] eller LUKAS![5].

Når der skal spises eller drikkes, er det almindelig skik og brug, at man sørger for at sprede cola, pommes-frites og remoulade overalt! Guderne forbyde, at man skulle komme til at gøre det bare en smule ryddeligt eller appetitvækkende for de efterfølgende gæster. Nu har maden jo også kostet 2,5 gange almindelige restaurant-priser, så et vist serviceniveau[6] kunne der nok følge med.

Vi er glade for Lalandia redigér

De ansatte på Lalandia er enormt glade for Lalandia og de mange gæster fra ind- og udland. Så er de fri for at leve af sukkerroer hele tiden. Og de er med til at sikre, at Lolland - der det meste af året er afskåret fra afverdenen - ikke forgår i indavl og æresdrab.

Lalalioterredigér

  1. gerne flere numre for små. Prøv dem fra badeferien i 1976
  2. hvis man ligefrem er i stand til at føle sig stolt over at være grotesk overvægtig, vil det være en hjælp
  3. fordi mødrene engang havde en one-night-stand med en rapper, som påstod, at han var L.O.C.
  4. fordi mødrene engang havde en one-night-stand med en model, som påstod, at han var Oliver Bjerrehus
  5. Hvilket de oftest gør, og hvilket igen giver en vis forvirring, når 25 kvinder samtidig skriger på 25 forskellige LIIIIIIIAAAAM-er
  6. på Lolland hedder det "at muge ud"
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.