Spademanns Leksikon

En lagkage er en kage, der ser ud til at ligge i flere lag, når man har skåret den i stykker.

Indhold[]

En lagkages indhold er opbygget af forskellige frugter til at give den smag. De optræder sjældent i anden form end rå, for at man kan se, at det virkelig er der. Eller også er det fordi, din mor er doven og bare ikke gider dine børnefødselsdage. Frugterne bliver ofte holdt inde i blandingen af noget, der minder om fækalier. Der kan også være pynt på toppen f.eks overdrevet meget flødeskum. Lagkage er en lækker blød kage mums fili baba.

Placering[]

Lagkagen er ofte at finde til børnefødselsdage. Der er det ofte mor eller en af pigerne, der har lavet den. Den står ofte på en tallerken, der kan transporteres rundt på bordet, så alle kan få. Ved ulykker og katastrofer kan den også ende på gulvet, og så bliver alle kede af det (undtagen hunden).

Beboere[]

Ofte inde i de frugter, der jo som før nævnt er rå, siges det at der i flere tilfælde har været onde troldmænd at finde. Disse troldmænd er med til at gøre, at de sunde ting der er i en kage, kommer til at smage af hvad der ville minde om flamberet birketræ. Så egentlig ville man kalde dem gode, siden at de blot signalerer at man ikke burde putte andre frugter end bananer og bær i en kage, da de ekstra kloge aber har sagt dette. Disse troldmænd lever kun i rå,sunde biologiske ting. Et levende eksmplar ligner og minder lidt om gandalf