Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
Linje 8: Linje 8:
 
Som sagt ligner LSD for det meste piller, men metoden findes også i [[papir]]form, hvor den fungerer på samme måde som et [[tebrev]].
 
Som sagt ligner LSD for det meste piller, men metoden findes også i [[papir]]form, hvor den fungerer på samme måde som et [[tebrev]].
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
^^
 
85% af ovenstående er ikke to potter pis værd! Magen til fail er ikke set længe.
 
 
LÆS dette link, for meget mere dybdegående information omkring stoffet LSD.
 
www.drogenberatung24.com/DKLSD.htm
 
 
- Ulrik
 
   
 
== Brug og effekt ==
 
== Brug og effekt ==

Versionen fra 12. okt 2011, 02:59

"Hjææææælp!!! Der er negere, indere og kinøjsere over det hele!!!"

~ Anton Wittorff om hans dårlige erfaring med LSD

"...og deer gjik Storken på cine langje, røde Ben og snackede ægylptisk, for det Sprog hjavde han lærdt af cin Moder."

~ H.C. Andersen om hans gode erfaring med LSD
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om LSD.

LSD (også kendt som Syre) er en forholdvis nem måde, hvorpå man kan bragt mere surrealisme ind i sin hverdag, uden at man nødvendigvis behøver at besøge et kunstmuseum. Metoden har almindeligvis form som piller, og kan derfor forveksles med metoden Ecstasy, hvis eneste formål dog blot er, at forhindre dig i at opdage, at du ikke kan lide technomusik.

Udseende

LSD fra Disney. Så kan børnene også være med!

Som sagt ligner LSD for det meste piller, men metoden findes også i papirform, hvor den fungerer på samme måde som et tebrev.


Brug og effekt

Når man først har fået anskaffet dig metoden, skal den blot indtages via. munden, og kort efter vil du vandre rundt i sit eget skønne surreasiltiske eventyrsland. Det er denne del af metoden der kaldes et trip.

Hvad man kan opleve under et trip

  • Verden bliver pludselig mere imødekommende. - Alle dyr og planter smiler venligt til én, og vil med glæde dele ud af deres bedste madlavningstips.
  • Vejret bliver meget bedre. - Selvom det sneede og var 10 graders frost, før man tog ud på sit trip, er det ligegyldigt nu. For man kan jo sagtens se, at den storsmilende polkaprikkede sol sende sine varmende lysegrønne stråler ned på én. Så bare læg vintertøjet derhjemme og løb nøgen og fri ud i det lyserøde landskab.
  • Regler glæder ikke længere. - Hvis man som fodgænger før var træt af at vente på det grønne lys, behøver man ikke at bekymre sig mere. Nu hvor man er ude på sit trip er alle biler, ganske belejligt, blevet skiftet ud med bløde blå bamser, der glider rolig hen over den gule murstensvej. Og noget der ser så venligt og blødt ud, kan da ikke slå én ihjel, hvis man prøver at stille sig i vejen for det... Kan det?

Bivirkninger

Lige som med alt andet, kan uheldet også være ud når det glæder LSD. Hvis éns eventyrverden pludselig begynder at ligne en blanding af Edvard Munch og Asger Jorns malerier, så har man det der kaldes et bad trip. Et bad trip er kan være yderst traumatiserne og skræmmende, men der findes råd. Hvis man nogensinde selv kommer ud for et bad trip, skal man bare ringe 112 og beskrive hvad man ser. Og for man ved af det, kommer nogle flinke mænd i hvide kitler, for at sætte én ind i et hyggeligt lille gummibelagt rum, hvor man i fred og ro kan sidde og skrige i rædsel, over de hænder der kommer ud af væggen.