FANDOM


(Billede tilføjet)
m
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:LSD-kvinde.jpg|thumb|330px|LSD virker perfekt på kulturelle [[hippie]]r.]]
+
[[Fil:LSD-kvinde.jpg|thumb|330px|LSD virker perfekt på [[kultur]]elle [[hippie]]r.]]
{{Citat|Hjææææælp!!! Der er [[neger]]e, [[ind]]ere og kinøjsere over det hele!!!|Anton Wittorff|hans dårlige erfaring med LSD}}<br />
+
{{Citat|Hjææææælp!!! Der er [[neger]]e, [[ind]]ianere og kinøjsere over det hele!!!|Anton Wittorff|hans dårlige erfaring med LSD}}<br />
{{Citat|...og deer gjik Storken på cine langje, røde Ben og snackede ægylptisk, for det Sprog hjavde han lærdt af cin Moder.|H.C. Andersen|hans [[god]]e erfaring med LSD}}<br />
+
{{Citat|...og deer gjik Storken på cine langje, røde Ben og snackede ægylptisk, for det Sprog hjavde han lærdt af cin Moder.|H.C. Andersen|hans [[god]]e erfaringer med LSD}}<br />
 
{{Wikipedia|LSD}}
 
{{Wikipedia|LSD}}
   
'''LSD''' (også [[kendt]] som '''''[[Syre]]''''') er en forholdsvis nem måde, hvorpå [[man]] kan få bragt mere [[surrealisme]] ind i sin hverdag, uden at man [[nød]]vendig[[vis]] behøver at besøge et [[kunst]][[museum]]. Præparatet har almindeligvis form som [[pille]]r, og kan derfor forveksles med produktet [[Ecstasy]], hvis eneste formål dog blot er, at forhindre [[dig]] i at [[op]][[dag]]e, at du ''ikke'' kan lide [[techno]][[musik]]. Men man ser også ''LSD'' distribueret på fx små stykker [[træ]]k[[pap]]ir, evt. med små, sjove [[bi]]lleder på.
+
'''LSD''' (også [[kendt]] som '''''[[Syre]]''''') er en forholdsvis nem måde, hvorpå [[man]] kan få bragt mere [[surrealisme]] ind i sin hverdag, uden at man [[nød]]vendig[[vis]] behøver at besøge et [[kunst]][[mus]]eum. Præparatet har [[almindelig]]vis form som [[pille]]r, og kan derfor forveksles med produktet [[Amfetamin|Ecstasy]], hvis eneste formål dog blot er, at forhindre [[dig]] i at [[op]][[dag]]e, at du ''ikke'' kan lide [[techno]][[musik]]. Men man ser også ''LSD'' distribueret på fx små stykker [[træ]]k[[pap]]ir, evt. med små, sjove [[bi]]lleder på.
   
 
== Udseende ==
 
== Udseende ==
Linje 15: Linje 15:
 
=== Hvad man kan opleve under et trip ===
 
=== Hvad man kan opleve under et trip ===
 
* ''[[Verden]] bliver pludselig mere imødekommende.'' - [[Alle]] [[dyr]] og [[plante]]r smiler venligt til én, og vil med glæde dele ud af deres bedste [[mad]]lavningstips.
 
* ''[[Verden]] bliver pludselig mere imødekommende.'' - [[Alle]] [[dyr]] og [[plante]]r smiler venligt til én, og vil med glæde dele ud af deres bedste [[mad]]lavningstips.
* ''[[Vejret]] bliver meget bedre.'' - Selvom det sneede og var 10 graders frost, [[før]] [[man]] [[tog]] [[ud]] på sit ''trip'', er det ligegyldigt [[nu]]. For man kan jo sagtens se, at den [[stor]]smilende [[pol]]kaprikkede [[sol]] sender sine [[varme]]nde [[lys]]e[[grøn]]ne stråler ned på én. Så bare læg [[vinter]]tøjet derhjemme og løb [[nøgen]] og fri ud i det [[lys]]e[[rød]]e [[land]]skab.
+
* ''[[Vejret]] bliver meget bedre.'' - Selvom det [[sne]]ede og var 10 graders [[frost]], [[før]] [[man]] [[tog]] [[ud]] på sit ''trip'', er det ligegyldigt [[nu]]. For man kan jo sagtens se, at den [[stor]]smilende [[pol]]kaprikkede [[sol]] sender sine [[varme]]nde [[lys]]e[[grøn]]ne stråler ned på én. Så bare læg [[vinter]]tøjet derhjemme og løb [[nøgen]] og [[fri]] ud i det [[lys]]e[[rød]]e [[land]]skab.
* ''Regler gælder ikke længere.'' - Hvis man som [[fod]]gænger før var træt af at vente på det [[grøn]]ne [[lys]], behøver man ikke at bekymre sig mere. Nu, hvor man er ude på sit trip, er alle [[bil]]er, ganske belejligt, blevet skiftet ud med bløde [[blå]] [[bamse]]r, der glider roligt hen over den [[gul]]e [[mur]]stensvej. Og [[noget]], der ser så [[ven]]ligt og blødt ud, kan da ikke slå én ihjel, hvis man prøver at stille sig i vejen for det... Kan det vel?
+
* ''Regler gælder ikke længere.'' - Hvis man som [[fod]]gænger [[før]] var træt af at vente på det [[grøn]]ne [[lys]], behøver man ikke at bekymre sig mere. [[Nu]], hvor man er ude på sit [[Trio|trip]], er [[alle]] [[bil]]er, ganske belejligt, blevet skiftet [[ud]] med bløde [[blå]] [[bamse]]r, der glider roligt hen over den [[gul]]e [[mur]]stensvej. Og [[noget]], der ser så [[ven]]ligt og blødt ud, kan da ikke slå én ihjel, hvis man prøver at stille sig i vejen for det... Kan det vel?
   
 
== Bivirkninger ==
 
== Bivirkninger ==
   
[[Lig]]e [[so]]m med [[alt]] [[and]]et, kan uheldet også være ude, når [[det]] [[gæld]]er ''LSD''. Hvis éns [[eventyr]]verden pludselig begynder at ligne en blanding af [[Edvard Munch]] og [[Asger Jorn]]s [[maleri]]er, så har man det der kaldes et ''bad trip''. Et bad trip kan være yderst traumatiserende og skræmmende, men der findes råd. Hvis man nogensinde selv kommer ud for et ''bad trip'', [[skal]] [[man]] [[bar]]e [[ring]]e [[112]] og beskrive hvad man ser. Og [[før]] [[man]] [[ved]] af [[det]], kommer nogle flinke mænd i [[hvid]]e kitler, for at sætte én ind i et [[hygge]]ligt lille [[gummi]]belagt [[rum]], hvor man i [[fred]] og [[ro]] kan sidde og skrige i [[rædsel]] over de blodige hænder, der kommer ud gennem væggene og griber om ens mærkeligt forvredne krop.
+
[[Lig]]e [[so]]m med [[alt]] [[and]]et, kan uheldet også være ude, når [[det]] [[gæld]]er ''LSD''. Hvis éns [[eventyr]]verden pludselig begynder at ligne en blanding af [[Edvard Munch]] og [[Asger Jorn]]s [[maleri]]er, så har man det der kaldes et ''bad trip''. Et bad trip kan være yderst traumatiserende og skræmmende, men der findes råd. Hvis man [[nogen]]sinde selv kommer ud for et ''bad trip'', [[skal]] [[man]] [[bar]]e [[ring]]e [[112]] og beskrive hvad man ser. Og [[før]] [[man]] [[ved]] af [[det]], kommer nogle flinke [[mænd]] i [[Svovl|forforescerende]], [[hvid]]e kitler, for at sætte én ind i et [[hygge]]ligt [[lille]] [[gummi]]belagt [[rum]], hvor man i [[fred]] og [[ro]] kan sidde og skrige i [[rædsel]] over de [[blod]]ige hænder, der kommer ud gennem [[væg]]gene og griber fast om ''din'' [[mær]]keligt [[Forhud|forvredne]] [[krop]].
   
 
==Besøg også==
 
==Besøg også==
 
* [[Nirvana (sted/tilstand/paradis/uforklarligt fænomen)|Nirvana]]
 
* [[Nirvana (sted/tilstand/paradis/uforklarligt fænomen)|Nirvana]]
  +
* [[De underjordiske huler med slik og legetøj]]
   
 
[[Kategori:Ting på papir]][[Kategori:Kemi]][[Kategori:Forkortelser]]
 
[[Kategori:Ting på papir]][[Kategori:Kemi]][[Kategori:Forkortelser]]

Versionen fra mar 11. 2014, 16:44

LSD-kvinde

LSD virker perfekt på kulturelle hippier.

"Hjææææælp!!! Der er negere, indianere og kinøjsere over det hele!!!"

~ Anton Wittorff om hans dårlige erfaring med LSD


"...og deer gjik Storken på cine langje, røde Ben og snackede ægylptisk, for det Sprog hjavde han lærdt af cin Moder."

~ H.C. Andersen om hans gode erfaringer med LSD


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om LSD.

LSD (også kendt som Syre) er en forholdsvis nem måde, hvorpå man kan få bragt mere surrealisme ind i sin hverdag, uden at man nødvendigvis behøver at besøge et kunstmuseum. Præparatet har almindeligvis form som piller, og kan derfor forveksles med produktet Ecstasy, hvis eneste formål dog blot er, at forhindre dig i at opdage, at du ikke kan lide technomusik. Men man ser også LSD distribueret på fx små stykker trækpapir, evt. med små, sjove billeder på.

Udseende

LSDdisney

LSD fra Disney. Så kan børnene også være med!

Som sagt ligner LSD for det meste piller, men metoden findes også i papirform, hvor den fungerer på samme måde som et tebrev.


Brug og effekt

Når man først har fået anskaffet sig sin lysergsyrediæthylamid, skal den blot indtages via munden, og kort efter vil du vandre rundt i dit eget skønne surrealistiske eventyrland. Det er denne del af metoden der kaldes et trip.

Hvad man kan opleve under et trip

Bivirkninger

Lige som med alt andet, kan uheldet også være ude, når det gælder LSD. Hvis éns eventyrverden pludselig begynder at ligne en blanding af Edvard Munch og Asger Jorns malerier, så har man det der kaldes et bad trip. Et bad trip kan være yderst traumatiserende og skræmmende, men der findes råd. Hvis man nogensinde selv kommer ud for et bad trip, skal man bare ringe 112 og beskrive hvad man ser. Og før man ved af det, kommer nogle flinke mænd i forforescerende, hvide kitler, for at sætte én ind i et hyggeligt lille gummibelagt rum, hvor man i fred og ro kan sidde og skrige i rædsel over de blodige hænder, der kommer ud gennem væggene og griber fast om din mærkeligt forvredne krop.

Besøg også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.