Spademanns Leksikon

Er denne mand Street?

L.O.C. også bedre kendt som Liam O'Connor, er en mand med familiære rødder helt tilbage til det gamle Egypten. Hans forfader hed Tuc Dackett Amon (også opfinder af Tuc kiksen), bedre kendt som T.D.A., var den første mand der blev begravet som mumie, med en masse ho's. L.O.C.'s familie flygtede senere hen til Irland, hvor de første gang blev præsenteret for en flaske (her lavede de en talemåde der hed "Få din flask' på". Efter at L.O.C.'s forældre havde haft en vild bytur, vågnede de op i Århus, og så kunne de jo ligeså godt bare blive dér.

Forældrene fik et rigtig godt venskab til Keld og Hilda og man valgte derfor at L.O.C. skulle gøre karriere inden for musikken. Keld og Hilda har i tæt samarbejde med Sussi og Leo, været faste producere for L.O.C.


Trivielt men sandt[]

  • Efter L.O.C.'s store gennembrud i 1981 fik han et godt bekendtskab til Marc Johnson og U$O, som han senere dannede gruppen B.A.N.G.E.R.S sammen med. Som navnet antyder, handlede det om at de tre rappere skulle knalde hinanden.
  • L.O.C. har vundet titlen som den "Pænnest klædte Aarhusianer", "Personen der kunne få flest skumfiduser i munden" og titlen som bedste bubbi-bjørn.
  • L.O.C. har gjort reklame for Hanky Panky, da han selv er bange for børn. Han mener ikke de forstår sig på ho's og Absinth.
  • Efter flere år som karseklippet/skaldet mødte han en sød dame, som fik ham under tøflen. Han valgte at få langt hår, droppe sine venner og køre i Fiat.


Hits[]

  • Din møgkælling, du gi'r mig herre nedtur (Dirk Passer accent)