FANDOM


Løjt Skovby

Løjt Skovby anno 1888

Skovby sten

Utallige legender omsværmer Løjt Skovby, og mange mener at det var her druiderne bosatte sig efter Romerrigets fald

"Hvad er det her for et sted?!"

~ Herkules om Løjt Skovby


Løjt Skovby kan beskrives som Løjts "insane asylum", eller sindssygehospital, meget lig Arkham fra undergroundserien Batman. Selvom Løjt By har en estimeret gennemsnitlig IQ på 22,4, findes der utroligt nok stadig individer der vurderes for vanvittige til at opholde sig i i Løjt. Disse skabinger anbringes i Løjt Skovby, der har et estimeret befolkningstal på 300 skabninger.


Miljø redigér

Løjt Skovby er en større matrikel, der faktisk er større end Løjt By. Skovby består af den centrale hovedbygning "Mausi" der huser de værste tilfælde, samt to supplerende residenser til de bedre tilfælde, der får lov til at bevæge sig frit inden for matriklen. Anstalten råder over et større landareal, hvor de bandlyste skabninger kan boltre sig. Løjt Skovby er bygget på det eneste stykke af vulkansk klippe der findes i Danmark, og derfor er temperaturen betydeligt højere, hvorfor anstalten tit forveksles med helvede.

"Jeg rejste sgu igennem Helvedes Ni Cirkler, men seriøst, Løjt Skovby!?"

~ Dante om hans første besøg i Løjt Skovby


Hierarki redigér

Forskelligt fra mange andre sindssygeanstalter, har Løjt Skovby intet personale, og de indsatte passer for det meste sig selv. Dette har resulteret i konstante skift mellem fuldstændig anarki og kongedømme, alt efter indbyggernes humør. 3 forskellige bander huserer i Løjt Skovby, og de ligger i konstant krig over territorier og privilegier.

Aktiviteter redigér

Meget lig Løjt, involverer størstedelen af aktiviteterne i Løjt Skovby indtagelse af skadelige væsker som fælgerens og bremsevæske. Men Skovbys primitive tilstand gør, at disse aktiviteter er væsentlig mere udbredte, og som resultat lider de fleste indbyggere af hjerneskade. Dette har dog ikke den store effekt, da de fleste alligevel ikke var intelligente nok til at åbne døre i forvejen. De 3 bander der huserer i området ligger ofte i åben konflikt, og bekriger hinanden med våben som knojern og køller, da de færreste er i stand til at betjene mere avancerede våben. Mange dyrker den populære aktivitet "lalle", og størstedelen af befolkningen laller mindst 8,32 gang om dagen.

Bemærkelsesværdige indbyggere redigér

  • Rocker-Jens
  • Knojern-Kalle
  • Krille
  • Psykopaten Ole
  • Michael Muskelsvind
  • Lamme-Lars
  • Assefreaken
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.