FANDOM


Horridjew

HD-foto, taget i Jerusalem i fjor.

"Stereotyping jews are bad!"

~ Mogens Rubinstein om denne artikel


"Endelig et medie der siger Sandheden. Tre heils for Spademanns Leksikon!"

~ Adolf Hitler om denne artikel


Løgne skabt af den jødiske presse er grundlæggende en liste over nogle af det 20. århundredes største begivenheder, der hver og en er noget værre sludder. Som navnet antyder, har den jødiske presse skabt myten om en række ting, men nu skal det være slut! Derfor bringer vi her på Spademanns Leksikon en liste over løgnene. Skulle du som læser kende til flere ondsindede situationer, så tilføj dem endelig.


"fakta"-kolonnen der forvirrer dig Det her sludder giver jo ingen mening-kolonnen Årsag til løgnen-kolonnen
Naziland dræbte 6.000.000 jøder + det løse. Naziland indfører en masse diskriminerende love, som kulminerer med en række maximum security-lejre hvor man systematisk putter mennesker ind. Midt under en voldsomt ressourcekrævende verdenskrig, finder man på at spendere kolossale summer på at indfange, deportere og gasse millioner af mennesker der også var potentielle soldater i ens egen hær, blot fordi de har store næser og spiser guld... Årsagen har da selvfølgelig været, at skabe international goodwill til at foretage terrorisme i Palæstina, og dermed tvinge briterne ud, for til sidst at proklamere staten Israel.
Danmark i NATO er en god idé. I kølvandet på 2. Verdenskrig finder en række lande på, at oprette NATO til at forsvare den vestlige verden. Allerede fra dag ét mener man, at Danmark med sit forældede, udskidte og latterligt lille forsvar, kan bidrage med voldsomt meget andet end politik og radarbaser... Årsagen var, at sige pænt tak for cool attitude i forbindelse med evakueringen af de danske jøder under Besættelsen.
Koreakrigen var for at redde Sydkorea. Først lader man som ingenting medens Nordkorea løber Sydkorea totalt over ende, og truer med at smide alle anti-kommunister i havet. Derefter haster FN en resolution igennem, der tillader USA at afskibe hundredetusindvis af soldater til den Koreanske Halvø, hvor man tæver alle kommunisterne tilbage nord for det punkt hvor grænsen går nu. Millioner af døde, truslen om atomkrig med Kina og serien M.A.S.H., alt sammen for at holde Sydkorea kapitalistisk og frit... Årsagen var, at den opblæste flødebolle til General MacArthur skulle drives ud på vanviddets rand, og dermed blive fyret så man slap for en despotisk folkepensionist i det Hvide hus.
Kul- og Stålunionen var for at umuliggøre krig i Europa. 3 krige mellem Tyskland og Frankrig på mindre end 100 år, 70-80 millioner døde, atomvåben og Jerntæppet. Alt dette gjorde, at man pludselig fandt på at forene vitale dele af økonomien i nogle af verdens største våbenhandlere og krigsnationer, vis' identiteter bygger på militærparader og fine uniformer, blot for at umuliggøre krig... Årsagen er da, at en forening af disse industrier ville sætte prisen på rustningsaktier i bund, hvorefter jødiske banker ville tjene tyk på det, næste gang Frankrig og Tyskland begyndte at rasle med deres ufatteligt mange sabler.
JFK blev skudt i Dallas, 1963. John F. Kennedy er en vanvittigt populær præsident, og midt på åben gade - i fuldt dagslys - i Dallas, bliver manden skudt fra 1-14 forskellige vinkler, på trods af, at manden var beskyttet af et gigantisk korps af bodyguards, soldater og politifolk, da han jo var den Frie Verdens ubestridte leder... Årsagen er, at Vicepræsident Lyndon B. Johnson hele tiden var den rigtige præsident, og man blev til sidst træt af, at en ung popstjerne bare drønede rundt og fik æren for andres arbejde, hvorfor JFK blev skilt fra sin fup-kone og blev sendt hjem til sin isbar i Oregon. JFK døde i foråret 1996.
Månelandingen fandt sted i 1969. I to årtier har russerne og amerikanerne udviklet teknologi til at sende levende væsener og deres madpakker ud i rummet, senest med den russiske Kosmonaut Jurij Gagarin, som med succes kom hjem i live. I 1960'erne iværksætter USA så et gigantisk projekt hvor 400.000 mennesker og en større procentdel af det samlede bruttonationalprodukt medvirker til at videreudvikle allerede eksisterende teknologi til at sende mennesker og deres madpakker på en uges krydstogt, istedet for blot nogle timers sviptur... Årsagen til sludderet er, at der i Hollywood er så mange fantasiløse manuskriptforfattere, at et science fiction-boom ville gavne filmindustrien ekstremt.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.