FANDOM


Et kyskhedsbælte er en frygtelig ting, som tvinger både mænd og kvinder til at leve i cølibat. Bæltet, som tilnærmelsesvis ligner et par underbukser (bare af stål, og med pigge omkring røvhul) blev i gamle dage monteret på folks kærester, som havde tendenser til utroskab.

Når manden drog afsted på en længere rejse, fik hans samlever sådan et på, så naboen ikke lige kom over og stak en vis kropsdel op i hende. Det afslører også, hvorfor der er pigge ved røvhullet, og at der ved kønsorganerne kun er en lillebitte åbning til at tisse ud igennem.

Hvis Carl Mar Møller fik sådan et bælte på, ville hans liv få en helt ny betydning.


dec 11. 2015, 22:45 (UTC)

I nutiden er kyskhedsbælter blevet en trend indenfor forskellige nicher af sex. Kyskhedsbælter bruges i dag i flere og flere parforhold både i og udenfor nichen BDSM. Hvor der historisk set udelukkende blev lavet kyskhedsbælter til kvinder er det i dag primært manden der føres i kyskhed. Kyskhedsbælterne laves i dag i mange udformninger og i mange forskellige materialer. Det oprindelige stålbælte er meget efterspurgt men også mere moderne og lettere udgaver som er produceret i plastik og silikone er blevet populære.

Kyskhedsbælter forhandles primært i sexshops der enten har et stort udbud eller er specialiseret indenfor BDSM verden, men der findes også niche butikker som udelukkende forhandler kyskhedsbælter eksempelvis www.kink-shop.net der både har kyskhedsbælter til mænd og kvinder.

Flere sexologer har udtalt at hvor BDSM var 00´ernes trend indenfor den seksuelle verden kan kyskhed meget vel blive en højdespringer indenfor de næste 10 år.

Der er skrevet flere bøger om emnet kyskhed, blandt andet "Male Chastity: A Guide for Keyholders" skrevet af Lucy Fairbourne. Bogen forhandles på blandt andet Amazone.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.