Spademanns Leksikon
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Kurt Thyboe.

Kurt Thyboe var en rigtig Don Juan i sine unge dage.

Kurt Thyboe er dansk Don Juan, oralekvilibrist og scorekunstner. Han er født i Aarhus og er den første arbejderknægt i verdenshistorien, som har taget en studentereksamen. Sideløbende med sin studentereksamen, var han den tougheste knivfighter på Aarhus Havn. Han er bosiddende i Spanien, hvor han gør stor brug af sine charmeegneskaber.
Han er ubestridigt en af verdens største fiss'fyre på niveau med Charlie Sheen og Brad Pitt. Han siger selv at hans scoregener ligger i hans hestehale. Kurt Thyboe er derudover opfinder af sit eget sprog, som bl.a. har givet inspiration til andre fiktive sprog, såsom Volapyk og Esperanto.

Verdensmanden Kurt[]

Kurt Thyboe har deltaget i flere tv programmer blandt andet "Vild med Spansk", hvor han skulle oplære andre scorekarle som Ole Wedel , Carl Mar Møller og Holger Bech Nielsen i at score unge spanske jomfruer.

30px-Cquote1 svg.png ..Der er sgu ikke nogle, der danser med min rytme, hu hu hu.. 30px-Cquote2 svg.png
Kurt om at være stemt ud af Vild med dans.


Økonomisk deroute[]

Kurt Thyboe har flere gange været i økonomiske problemer. Første gang da han valgte at bruge sin personlige formue på at udgive en cd med egne slagersange. Den fik desværre kun succes i Svebølle og i Lesotho hvor den i begge regioner strøg ind på Itunes top 100. Dog kun på henholdsvis en 100 og 97 plads.

Kurt Thyboe måtte herefter betale sin gæld af ved at prostituere sig selv til Anni Fønsby. Her arbejdede han i 14 år før han fik plus på kontoen igen. Hans anden økonomiske nedtur var da han ville bygge et SM motel nær Hirtshalsmotorvejen. Han endte med at skulle gå fra hus og motel.

Misbrug og genopstandelse[]

Efter 4 års misbrug på Ketamin (hestemedicin) får Kurt Thybo en opringning fra Biker Jens. Han vil have Kurt med på et road trip til Armenien. Kurt takker ja. Han får 20 millioner på forskud. Ingen ved hvorfor, men det skyldes måske at Biker Jens ikke har nogen venner og ingen gider være sammen med ham.

Kurt Thyboe køber en villa på Mallorca for de mange millioner. De rejser fra Danmark 2 år senere. D. 19 april 2006 har de afrejse fra Kastrup Lufthavn og de er ikke set siden. Det menes at Biker Jens og Kurt Thyboe bliver holdt fanget af Taleban i Helmand.
Det kunne skyldes at Kurt Thyboe flere gange har forulempet boybandet og terrorgruppen Talebans ledelse under påvirkning af Ketamin, da han siden 1983 har lagt en lort ude foran deres hule. Justin Bieber menes at være hjernen bag denne plan. Justin Bieber har aldrig lagt skjul på, at han har været misundelig på Kurt Thyboes hår, og har flere gange forsøgt at finde at få fat på kuren til at få så elegant hår som Kurt Thyboes.