FANDOM


(Siden blev ryddet.)
m (Gendannelse til seneste version ved Kurtadam, fjerner ændringer fra DonTurell)
Linje 1: Linje 1:
  +
{{medkrummer}}
  +
'''Kunst''' blev opfundet af [[Anne Mette Rasmussen]] i [[år]] [[2008]]. Intet der hidtil har været betragtet som kunst kan længere betragtes som kunst.
  +
  +
Anne Mette satte en helt ny dagsorden med hendes deltagelse i det saglige aftenmagasin på [[TV2]], ''"Vild med kunst"''. Anne Mette tog en klog mand med i studiet og som en del af denne nye banebrydende kunstart viser Anne Mette hvordan man parerer ordre fra en person man føler sig underlegen.
  +
Anne Mette udtaler: '''''" Jeg gør bare altid som Anders siger. Det syntes jeg er den bedste løsning. Det gør det i det hele taget meget lettere at omgås andre mennesker, hvis man bare gør som de siger."''''' Citat: Militær Magasinet "Giv agt".
  +
  +
Anne Mette har modtaget flere internationale priser for hendes medvirken i film som ''"Jeg ligger her helt blegfed og retarderet"'', ''"Shit Squirt4"'', ''"Hestepigen (frække) Anne Måtte"'' og ''"Drengen der sejlede den forkerte vej"''.
  +
  +
==Tidligere værker==
  +
*[[2007]] [[Blomst]]er anretning på [[Christiansborg]]
  +
*[[2006]] [[Texas]] tema og mad til ære for [[George Bush]] på [[Marienborg]]
  +
*[[2005]] [[Tis]]sebuks (happening) under statsbesøg
  +
*[[2004]] Hånd dekoreret [[porcelæn]] til Dronningen
  +
*[[2003]] [[kage|Kæmpekage]] af Statsministeren
  +
*[[2002]] Udsmykning af flere Ministerboliger
  +
*[[2001]] Kodansen med [[børnehave]]n
  +
  +
[[Kategori:kunst og kultur]]

Versionen fra nov 10. 2008, 15:30


Kunst blev opfundet af Anne Mette Rasmussen i år 2008. Intet der hidtil har været betragtet som kunst kan længere betragtes som kunst.

Anne Mette satte en helt ny dagsorden med hendes deltagelse i det saglige aftenmagasin på TV2, "Vild med kunst". Anne Mette tog en klog mand med i studiet og som en del af denne nye banebrydende kunstart viser Anne Mette hvordan man parerer ordre fra en person man føler sig underlegen. Anne Mette udtaler: " Jeg gør bare altid som Anders siger. Det syntes jeg er den bedste løsning. Det gør det i det hele taget meget lettere at omgås andre mennesker, hvis man bare gør som de siger." Citat: Militær Magasinet "Giv agt".

Anne Mette har modtaget flere internationale priser for hendes medvirken i film som "Jeg ligger her helt blegfed og retarderet", "Shit Squirt4", "Hestepigen (frække) Anne Måtte" og "Drengen der sejlede den forkerte vej".

Tidligere værker

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.