Spademanns Leksikon
(Siden blev ryddet.)
Linje 1: Linje 1:
{{medkrummer}}
 
'''Kunst''' blev opfundet af [[Anne Mette Rasmussen]] i [[år]] [[2008]]. Intet der hidtil har været betragtet som kunst kan længere betragtes som kunst.
 
 
Anne Mette satte en helt ny dagsorden med hendes deltagelse i det saglige aftenmagasin på [[TV2]], ''[http://media.avisen.dk/GetImage.ashx?imageid=167801&sizeid=4 "Vild med kunst"]''. Anne Mette tog en klog mand med i studiet og som en del af denne nye banebrydende kunstart viser Anne Mette hvordan man parerer ordre fra en person man føler sig underlegen.
 
Anne Mette udtaler: '''''" Jeg gør bare altid som Anders siger. Det syntes jeg er den bedste løsning. Det gør det i det hele taget meget lettere at omgås andre mennesker, hvis man bare gør som de siger."''''' Citat: Militær Magasinet "Giv agt".
 
 
Anne Mette har modtaget flere internationale priser for hendes medvirken i film som ''"Jeg ligger her helt blegfed og [http://www.elctrikchair.com/bush_is_a_retard.jpg retarderet]"'', ''"Shit Squirt4"'', ''"Hestepigen (frække) Anne Måtte"'' og ''"Drengen der sejlede den forkerte vej"''.
 
 
==Tidligere værker==
 
*[[2007]] [[Blomst]]er anretning på [[Christiansborg]]
 
*[[2006]] [[Texas]] tema og mad til ære for [[George Bush]] på [[Marienborg]]
 
*[[2005]] [[Tis]]sebuks (happening) under statsbesøg
 
*[[2004]] Hånd dekoreret [[porcelæn]] til Dronningen
 
*[[2003]] [[kage|Kæmpekage]] af Statsministeren
 
*[[2002]] Udsmykning af flere Ministerboliger
 
*[[2001]] Kodansen med [[børnehave]]n
 
 
[[Kategori:kunst og kultur]]
 

Versionen fra 10. nov 2008, 15:28