FANDOM


Afghan2

Her ser vi løjtnant O.B. Clausen lede sin deling

Afghan1

Man er altid sikret fin hjemtransport fra Afghanistan

Krigen i Afghanistan eller Afghanerkrigen er Danmarks anden krig som krigsførende nation efter vor indtræden i den Nordatlantiske Triathlon Organisation.


Hvorfor er der krig? redigér

Krigen i Afghanistan går ud på at nogen sure og mugne Talebanere altid sad i deres huler fyldt med deres lort. Da de blev trætte af det og besluttede de sig for at lave noget spændende hvorefter de med deres høje IQ begyndte at bombe - som regel i vejsiderne.

De var kloge nok til at finde ud af hvordan man byggede bomben, men ikke kloge nok til at finde ud af hvordan den kom frem til målet.

Så derfor bærer de altid bomben hen til målet i vejsiden, hvilket altid resulterer i at der dør mindst en talebaner. Sikke en høj IQ,


USA's rolle i krigen redigér

USA er klog nok til at finde ud af at enten at plante bomben, også gå væk derefter også sprænge bomben, eller spænde bomben på et missil og sende missilet ned i hovederne af fjenden.

Krigen i Afghanistan er dum, det er fordi USA bruger 500 millioner kroner dyre fly, til at smide 500.000 kroner dyre bomber i hovedet på 100 kroner telte.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.