FANDOM


Kraniebrud

Et slemt tilfælde af kraniebrud.

.

Kraniet er den tykkeste knogle i kroppen, så tag dig ikke af hvis folk kalder dig tykpandet, den betegnelse er en ære.

Funktioner i kranietredigér

Selve kraniets funktion er jo at holde sammen på den grødede masse som udgør hjernen. Men inde i kraniet foregår der også en masse funktioner på én gang, så mænd kan faktisk godt multitaske, deres hjerner kan i hvert fald. Der produceres jo både snot, spyt, og hjernemasse, men tankefunktioner produceres kun meget sjældent i kranier. Kraniet er noget du har og bare ikke kan ikke leve uden, du kan jo selv spørge den hovedløse rytter, om hvor godt det går uden.

Kraniets udseende har forandret sig igennem tiden fra det første urmenneske til nutidens mennesker, selvom hjernefunktionen ikke har forandret sig overhovedet. Kranier kan antage mange faconer, men både pæreformet, æbleformet, cirkelformet og skævformet er set indtil videre. Hjernefunktionen er stadig fraværende hos langt størstedelen af de mennesker, der ellers har hjerner inde i kranierne.

Alternative anvendelserredigér

Nogle tror at kraniet ikke kan bruges til andet end at sidde fast på halsen, men de tager alvorligt fejl. Et kranium kan bruges til mange ting, som eksempler skal nævnes:

  • Drikkebæger (ordet skål kommer af ordet skal, fra hovedskal, altså kranium)
  • lysestage
  • popkornbeholder

Det er kun ens egen fantasi, der sætter grænserne for kraniers anvendelighed.

Erhvervelsen af et kraniumredigér

En ting er et meget stort problem, hvor pokker skal man købe et kranium? Det er jo strengt forbudt at grave en slægtning op og genbruge for eksempel sine bedstemors kranium til fornuftige ting. Men, gør man det alligevel, selvom det er forbudt, så skal man vide, hvad man skal sige, hvis man får en ven på besøg og vennen spørger:

"Nice, hvor har du kraniet fra?".

Der er man simpelthen nødt til at svare vennen:

"Jeg har købt det på tilbud i netto".

Kraniets oprindelseredigér

I starten hvor alt liv blev til, besluttede Gud altså at alt liv på jorden skulle havde knogler, bortset fra vandmænd og andre gopler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.