"Man må jo arbejde Fru Frederiksen, dertil er man sat på Jorden."

~ Emanuel Thomsen om Nasserøve fra IshøjKontanthjælp er en form for overførselsindkomst, der udbetales i kontanter, også kaldet penge. Ultimo 2012 var 87 procent af Danmarks befolkning på denne form for hjælp. Blandt de mest priviligerede var de 179 medlemmer af Folketinget og deres hale af associerede epifytter (blodsugende parasitter) såsom spindoktorer og andre "særlige rådgivere". Resten af landets kontanthjulpne befolkning befandt sig i Udkantsdanmark.


Kontanthjælpsmodtagere kan inddeles i 6 kategorier:

De Folkevalgte & Co

'Nuff Said...

De Uheldige

Denne gruppe består af folk som har en uddannelse men, fordi at chefen var et svin, blev fyret inden retten til dagpenge blev optjent. Denne gruppe har derfor heller ikke nået at rage værdier til sig.

De Syge

Denne gruppe består af folk som meget ofte har en uddannelse, men som af ukendte årsager er blevet for syg til almindelige arbejdsvilkår, og som ikke er syg nok til en pension. Denne gruppe havde raget værdier til sig, men det var inden sygdommen tvang dem til at sælge alt fra deres bil og båd til deres smykker og mødom.

De dovne (og ofte svært påvirkede)

Denne grupper synes at gro ud af diverse bænke og rækværk, men kan i princippet opstå overalt hvor der kun er max 200 m fra sengen til købmanden. Om denne gruppe nogensinde har ejet noget af værdi vides ikke, men hunde har de alle. Denne gruppe er klart den mest karakteristiske, da medlemmerne kan kendes på at drikke i dagtimerne, og stadig insistere på at de kan drive samfundet bedre end alle andre.

Dem på Dagpenge

Denne gruppe kan genkendes på, at de HAR værdier og oftest uddannelser, og har været heldige nok til at kunne nå at optjene dagpengeretten. Ofte har denne gruppe en bizar forestilling om, at deres A-kasse-kontingenter ikke har noget som helst med statskassen at gøre, hvorfor de nødvendigvis er en mullijard gange bedre end f.eks. 'De Uheldige'. Til trods for at de sidder og glor tv mellem jobsøgningerne fuldstændig på linje med f.eks. 'De Syge' er medlemmerne af denne gruppe totalt uvidende om, at Staten faktisk betaler en uhyrlig stor del af deres indkomst, hvilket er grunden til at 'De Folkevalgte' kan afgøre dagpengeperiodens længde.

De Andre på Dagpenge

Er fuldstændig mage til 'Dem på Dagpenge' med én undtagelse: denne gruppe tror, alle andre i hele verden som står uden arbejde er som 'De Dovne (og oftest svært påvirkede)'. Denne gruppe er særligt interessant, da det er lykkedes medlemmerne at bilde omverdenen ind, at kun de for alvor ønsker et arbejde. Hvis en eller flere af 'De Syge' klart giver udtryk for, at det var deres livs værste dag da benene blev kappet af, og de derfor ikke længere kan arbejde som stafetløbere på fuld tid, ja så er de nogle 'fucking nasserøve' der grundlæggende er skyld i alt fra HIV til Eurokrisen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.