FANDOM


Kfoged

Her ses Kongens Foged[1] i færd med at trøste sin kone, som han netop selv har sat på gaden

Satud

Under Ungarn-opstanden i 1812 var det nødvendigt at sætte en hel del formodet muslamiske polakker[2] ud af de almennyttige boliger, da en del danskere frøs og ville ind

Kongens Foged er ham den gnavne stodder i ruskindsjakken, som kom og bankede på din families hoveddør, kontinuerligt 3-4 måneder efter at I "flyttede skole for at få en masse nye venner", som dine forældre sagde gennem hele din opvækst.

Skiderikkens primære funktion er at smide folk ud fra deres hjem, bare fordi at en upartisk dommer har vurderet, at en given udlejer har ret til husleje, når en given lejer skriver under på en sådan aftale[3].

Nyttigt Tipredigér

Hvis du ikke ønsker at videreføre den negative sociale arv, og dermed blive sat ud af Kongens Foged, så sørg for at leje din bolig af en hyggelig type som f.eks. Låsby-Svendsen. Når din udlejer - i bedste fald - udfærdiger en "lejekontrakt" på bagsiden af en brun kuvert, og tilmed skriver den med en lyserød tusch, så får han [4] juridisk meget svært ved at pudse Kongens Foged på dig, når du løber tør for penge, den 3. i hver måned.

Vogt dig dog for tæskehold!

Afgørelserredigér

  1. I skrivende stund; Dronningens Foged
  2. bemærk selv at begge kvinder og pigen på maleriet bærer den muslamiske chatteburka-hovedbeklædning, ligesom den polakske mand udviser en tydeligt truende adfærd over for den flinke betjent
  3. Hvis dine forældre havde det, kaldtes det en "Lejekontrakt"
  4. Denne spademand har aldrig hørt om en kvindelig bolighaj
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.