Kongelig-jul.jpg

Kongehuset er Danmarks mest magtfulde familie og derfor også den der bruger de mest beskidte metoder for at holde sig på toppen. Familiens overhoved er på nuværende tidspunkt Barack Obama.


Samarbejde med lyssky firmaer

20% af Kongehuset blev d. 17. April 2000 opkøbt af en stor kapitalfond, som har i sinde at skabe en stor olievirksomhed. Deres nuværende mål er at få sendt de fremtrædende medlemmer Mary og Frederik til Qatar, hvor de skal sælge kongehusets produkt.

Kongehuset er der udover også kendt for at arbejde tæt sammen med Prince.

Kongehusets historie

Fra omkring år 1000 til år 1450 blev vi regeret af en lang række konger med grotesk tåbelige navne, som Erik Lam, Niels, Christoffer Gruflsk, Svend Ejemandolfskisberg, Valdemar Hattemager, Torsten Truck og Knud Den Store Spade.

Selv der I 1500-tallet kunne man selvfølgelig godt selv se at det ikke gik med alle de cirkusnavne, hvis der skulle stå bare nogenlunde respekt omkring Danmark. Det var trods alt svært at få fortræde for konger med seje navne som f.eks. Richard Løvehjerte eller Kejser Alexios, hvis man selv hed Erik Lam.

Så fra 1448 var der ingen slinger I valsen, alle skulle hedde Frederik eller Christian. ALLE! Og for ikke at skabe forvirring fandt man inspiration i Chuck Norris’ legendariske film-serie Mission In Action og gav kongerne tal, så de hed Christian og Frederik den 1., 2., 3. osv.

Der var dog en kort periode omkring navngivningen af Christian den 3., hvor man overvejede at gøre som med Die Hard-filmene, men droppede idéen igen fordi det blev for mærkeligt, hvis kongerne hed Christian, Christian 2 og Christian Mega Hard.

Christian Vs Predator var også i spil, men ham der forslog det røg seks måneder I gabestokken. Den film fandtes jo slet ikke på det tidspunkt, så det var en helt igennem idiotisk anakronisme.

Den danske kongefamilie I dag tilhører den Glücksburgske slægt og er gennem mange år indavlet til næsten perfektion.

Kongehusets metoder til holde sig til tops

  • Total kontrol med alle landets ugeblade. Det omfatter:
  • Udryddelse af alverdens hunderacer ved fortæring. (Dette er Prins Henriks opgave.)
  • Tvangsindlægge alle tvseere til Året i Kongehuset hvert nytår.
  • Overskride fartgrænserne.

Se også (for din egen skyld)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.