FANDOMKommunist-Nazisme er en politisk ideologi og samtidig den mest ultimative diktator-styreform. Den går kort ud på, at ens eget lands befolkning skal bestå af én race, nemlig den hvide. Og at regeringen stjæler alt fra dig, blander det sammen til en stor masse, og deler det ud blandt landets befolkning. Hvis du er imod regeringen bliver du skudt. Samtidig skal alle have sygesikring, for det er bare mega ondt!


Kommunist-Nazisme.logo

Det berymte Kommunist-Nazisme-logo, der går under navnet "Lommelygten"

Oprindelsenredigér

Begrebet Kommunist-Nazisme blev oprindeligt opfundet af grønlænderen Innuuakki Hell, en lokal ekstremistisk politiker, og hans ven Adolf Hitler. De var begge optaget af socialisme, men støttede samtidig højrefløjen - så de havde et problem.


"...Vi havde et problem..."

~ Hell og Hitler om dem selv, før skabelsen af Kommunist-Nazismen


For at vise hvor opsatte de var på at starte en ny politisk ideologi, brændte de deres logo ind i indlandsisen med en lommelygte (deraf navnet på deres logo), hvilket tog 5 år. Hitler fik under indbrændingen svitset noget af sit overskæg af, så der kun var noget tilbage under næsen. Han syntes om stilen, og lod aldrig mere sit gamle skæg gro ud. I 1922 blev hjemmesiden www.stoet-os-nu.dk/www.støt-os-nu.dk oprettet af Hell og Hitler for at skabe opmærksomhed om deres politisk ideologi. De lagde også en video ud på youtube, der havde samme emne og i løbet af en månede havde 1.223.671.880 mennesker set den, hvoraf 901.778.026 havde valgt den til deres favoriter. På den måde fik de massere af opmæksomhed som de havde ønsket.


"...Vi fik den opmærksomhed vi havde ønsket..."

~ Hell og Hitler om dem selv, efter skabelsen af Kommunist-Nazisme propaganda hjemmesiden og videoen.


Skabelsen af DKNAPredigér

Danmarks Kommunist-Nazistiske ArbejderParti forkortes DKNAP. Det er navnet på det parti Hell og Hitler stiftede i 1926, fordi de mente de havde opbakning nok til at vælte regeringen ved næste folketingsvalg. Men partiet blev ikke startet uden problemer. For det første var de kun to, og man skal helst være lidt flere i et parti. Derfor gik de ind på deres hjemmeside www.stoet-os-nu.dk og reklamerede at der skulle findes medlemmer til DKNAP. Man kunne kun blive medlem hvis man allerede var VIP medlem af deres hjemmeside og havde visse politiske interesser, så som: fuld støtte til de to ledere, og hvis man sætter sig imod dem, skal man skydes.

Overraskene var der mange der havde disse seksuelle politiske interesser, og man fik hurtigt fundet 13 politiske ledere, der alle ville få en ministerpost og dertil hørende ministerbil, hvis DKNAP blev det nye regeringsparti.

DKNAP valgplakat 1926

Selvom DKNAP ikke sparede på noget, blev deres valgplakat lavet i Microhard Pain. (Microsoft Paint's største modstander)

Man blev i DKNAP hurtigt enige om et motto: "Danmark frem for alt!" og mottoet fik partiet til at vokse med 22.7% ifølge meningsmålingerne, men de var ikke så præcise dengang da man kun kunne ringe til dem der havde Telefon, og det var kun Teletubbies og Omboo Hankvald. Medlemmerne af DKNAP blev hurtigt kendt som "Kommunazisterne", der var en sammentrækning af Kommunist-Nazisterne.

DKNAP gik faktisk hen og vandt folketingsvalget med 90% og Amin Jensen af stemmerne i 1926 og dermed fik Danmark sit første "højreorienterede venstrefløjsparti" som det blev kaldt. De sad efterfølgene på magten i 2 år (se De 2 laaaange år) og styrede landet med fugtig fast hånd.


"...Danmark frem for alt!..."

~ Hell og Hitler om DKNAP


Det viste sig at der var sket en stor fejl med stemmeseddlerne. De var ikke fra Danmark, men Tyskland. Derfor fik kommunazisterne taget magten fra sig efter allerede 2 år. De fik alle stemmerne fra tyskere og ikke danskere. Det fik Hitler til at tænke, at de skulle flytte DKNAP til Tyskland og vinde de 90 % og Amin Jensen af stemmerne som de troede de gjorde i Danmark. Det ville Innuuakki Hell ikke og allerede der, kunne man fornemme at Hitler senere ville dræbe ham.


Kommunist-nazisme i dagredigér

I dag praktiseres en moderne form for kommunist-nazisme i den ateistiske ultra-muslim Osama bin Obamas USA, hvor han er ved at gennemføre sin onde plan om sygesikring for alle. Dette er, ved alle jo, så kommunistisk-nazistisk som det overhovedet kan blive, så derfor håber alle ikke-kommunist-nazister på, at den forrige præsident, Georg Busk, kommer tilbage og redder dem, ligesom han reddede Irak og Bonbonland.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.