Spademanns Leksikon
Mandril.jpg Hjernesugende Mandril
En Hjernesugende Mandril sidder på denne artikel.
Vi anbefaler dig straks at begynde at redigere eller forberede dig på at få din hjerne suget ud. Det er dit valg!
(se her for instruktioner)


Byen Kolding ligger lokaliseret i de dybe jyske skove og den blev i løbet af det herrens år 2017 opdaget af det omkringliggende samfund i forbindelse med en brand i et af byens mangoforråd. Den røg disse brændende mangoer genererede dannede en høj røgsøjle, der den dag i dag stadigvæk er synlig, er skyld i moderne katastrofer som hullet i ozonlaget, den globale opvarmning og Pia Kjærsgårds fødsel. Ved den første jydes ankomst til den ukendte civilisation var det første tegn på mere eller mindre intelligent liv, en abe der svingede sig rundt i de omkringgroende bøgetræer. Ved første øjekast henkastede den unge mand det som blot værende en fra hans landsbys ældreråd, men lagde derefter mærke til diverse kendetegn der ikke stemmede overens med hans lokale orangutang stammes. Denne koldingbo er nu kendt som "Monkeydude" eller "Vild Abe", og har desuden medvirket i diverse tvserier.

Koldings beboere[]

Siden Koldings opdagelse i 2017 har utallige undersøgelser bevist at Koldings beboere er aber. På grund af den stigende grad af indavl der er foregået i Kolding, og det øvrige Jylland, siden Omboo Hankvald tabte byen ud af sin pung en gang i løbet af 1970'erne, er Koldings beboere altså gået adskillige udviklingstrin tilbage og er stort set endt som chimpanser, dog med den afvigelse at koldingboernes røde numser i gennemsnit er 23% større end de ordinære chimpansenumser.

Den eneste gangbare møntfod i Kolding er i øjeblikket bananen, heraf kommer slang udtrykket for almindelige gængse penge "bananer". I forbindelse med dette har flere ledende videnskabsmænd fremlagt at Kim Larsen i virkeligheden stammer fra Kolding, og at hans hit "Køb bananer" i virkeligheden er en henvisning til dette. Dette vil også være en udemærket forklaring på hans abnormt store mund og den kendsgerning at han har ansatte til at klø hans irritable chimpansenumse. Derudover er der visse kvarterer i Kolding hvor sten bruges som betalingsmiddel. Dette har dog medført en ukontrolabel inflation.

Anbefalede bøger og film om Kolding[]

  • Monkeydude: Mit liv i regnskoven
  • Monkeydude: Mit liv som thailuder
  • Monkeydude: Bubber og BS på afveje (fås som DVD)
  • Nimbus film: Krøniken