FANDOM


Ko-1
Ko-paraply

Så klog var vores ko heller ikke. En kofanger fik fat i dyret og lavede den om til en paraply til sin kæreste, der jo er en kvinde og derfor er for dum til selv at fange en ko.

"Man skal være snu, ihærdig og have falkeøjne"

~ Colombo om at være kofanger

En kofanger er en højt uddannet og af B.S. Christiansen trænet elitist, der klarer det job, som ingen anden kan. Han fanger køer.

Når vi siger han, så mener vi s'gu han! Kvinder er ikke kloge nok. De er heller ikke hurtige nok. Kun en ægte mand, kan fange en ko. Og endda kun efter at have afsluttet den 7 årige bacheloruddannelse på Ko-benhavns Fangstskole for hunkvæg.

Se på den. Se godt på den. Koen til højre, for helvede da!

Se de kloge ører. Hvordan de står lige ud i luften og afsøger æteren efter atmosfæriske forstyrrelser som fx dig. Hører den dig er du færdig.

Bemærk øjnene. Kloge, sorte øjne, hvor man næsten ikke kan se det hvide udenom. Det betyder at koen ikke har stress. Den er altså ikke bange for dig. Hvorfor skulle den også være det? Har du set dig i spejlet for nylig, Vamseberg?

Bemærk lugteorganet. Den kan lugte dig på lang afstand[1]. Kun højtuddannede specialister forstår at nærme sig en gammel ko uden at den kan lugte, at du er en gammel gris.

Bemærk mulen. Intet kan sammenlignes med den forfærdelige muuhen, der uden varsel kan komme ud over den sandpapiragtige tunge. Korn 60.

Bemærk de muskuløse ben. Der er gods i denne her ko. Kofangere er specialtrænede i at undgå at lade sig ophidse sexuelt af koben; Kolde bade. Ulla Terkelsen-videoer fra Gaza-striben. Lemlæstelse af genitalierne med glasskår. Kun rigtige mænd kommer igennem denne del af uddannelsen. Derefter bliver de aldrig rigtige mænd igen.

Se på fødderne. I stedet for sokker har den specielle klove, som gør at den let får fat i underlaget og kan piske afsted. Den løber en halvmaraton på 20 minutter, når den først har varmet op. Og er blevet malket. Og har spist[2].

Vil du stadig være kofanger? Kan du klare mosten? Så indsend din ansøgning senest 9. april[3]. På sandpapir, din tøffe knægt. Adressen står på kuverten.

Kopatterredigér

  1. Det kan vi andre osse, forresten. Et hurtigt bad og en bedre deodorant, så er den klaret.
  2. Et måltid rækker langt i en ko. Den har 4 maver. Nærmest et indbygget bryggeri.
  3. Den forbandede dag er blevet en besættelse for mig!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.