FANDOM


Kneppeposen

Her er det Nick og Tina der bruger kneppeposen

Kneppeposen2

Her har Nadia og Daghan synligt glemt et eller andet. Nadia og Daghan arbejder i henholdvis Fakta og Netto idag

Kneppeposen er en hvid pose man kravler ned i og knepper hvis man gerne vil være kendt. Er blevet kendt gennem TV3's promiskuitetsserie "Paradise Hotel"


Ah hvad for noget ?redigér

Sandheden om serien - som jo som sagt handlede om at kneppe så mange forskellige som muligt - var at scenerne hvor de havde direkte fysisk kontakt blev vurderet fra gang til gang. Gennemsnitlig 80% af parrene havde samleje hver aften - nogle med flere partnere. De scener blev konsekvent klippet fra og resten af de ubrugelige scener blev solgt til Ekstra-Bladets video-sektion.

Men da det jo samtidig var det endegyldige bevis på værdigheden som vinder af Paradise Hotel, blev de medvirkende instrueret på den måde, at de bare skulle lade som om de var på festival og kneppede i en sovepose...deraf udtrykket kneppeposen

Lars Larsen får en god ide redigér

Det er jo godt nok et selvbedrag men en driftig JYSK forretningsmand indså, at hvis unge mennesker uden nævneværdige kompetencer eller talenter fik det indtryk, at det var posen som gjorde folk kendte kunne det være at de købte produktet...og det gjorde de selvfølgelig.

Desværre har nogle småt begavede unge forvekslet den med prævention og har fået børn på et tidspunkt hvor de skulle være kendte.

Kendte brugere af kneppeposen redigér

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.