Spademanns Leksikon

BROKEN-PENIS.jpg

"Keeend den på knæk'ket!"

~ Senere fyret reklamemanager om Langelænder pølser

Et udtryk man bruger om en penis med knækpølse-syndromet, dette kan opstå i forbindelse med samleje. Andre årsager, og nok den hyppigste, er det vi kender, som morgenstivert. Skulle dette opstå i sengen, smid da omgående dynen og påbegynd straks onani. Hvis morgenstiverten opstår i en matematiktime, på arbejde eller til et møde, sørg da for hurtigst muligt at komme på en undskyldning for at komme på toilettet, og så må De onanere her. Vigtigt er i hvertfald, at de sørger for at gøre plads til en fuld eregeret penis inden for kort tid, så de ikke risikerer at der opstår en direkte knækpølse.

Ud over onani, kan der nævnes følgende alternative behandlingsmetoder: Længere eller kortere ophold i Møens Klit eller brug af Deep Throat.

Nogle piger og jøder tænder på knækpølse. Men det er nok alligevel en god idé at fortælle dem det før du tager dem hjem, da en uventet knækpølse godt kan give traumer for livet.


Behandling[]

Den eneste kendte form for permanent behandling foregår hos lægen, hvor man fjerner den brækkede knogle, og skifter den ud med en vatpind, ellers må man ty til piller som Viagra.

I Thailand, er det dog muligt at få en lidt anden behandling, her gør man det, at man simpelthen fjerner hele penis, hvorefter man genbruger enkelte dele til at skabe et kvindeligt kønsorgan.