Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Kloner.

"U R never alone with a Clone"

~ Arto om Det Ontologiske Gudsbevis


En vestkoreansk arbejder ser til mens 3D-printeren laver endnu en kopi af Den kære Leder

Kloning er en kampsportsteknik, hvor man simpelthen slår en klo i modstanderen.

Kloning er også en sygdom som får får og andre pelsdyr til at lave kopier af sig selv. Disse kopier, eller kloner, fremkommer, når man trykker på "kopiér".

Et får kan, under visse stresssygdomme, lave op til 77 kloner af sig selv, men da stress er en ustabil sygdom, kan det hænde at får får klonet sig op til omkring 65 halvlamme lam (verdensrekorden er 67,3 fåret lam).

Kloning menes at være opstået i de incestramte polske dale, i 1989. Mange landmænd har siden med vilje smittet fåre for at tjene flere penge. Kloning foregår ved hjælp af en elektrisk æggekoger og tidskontrol. Kort tid efter begynder små får, eller andre pelsdyr, at vokse, først lidt, men derefter vokser de sig hastigt store, og æggene klækkes.

I 1999 under et Verdensforbundsmøde blev kloning forbudt, over hele verden hersker der nu forbud mod at inficere sine får med sygdommen.

Kloning hos mennesker[redigér | redigér wikikode]

USAs 43. præsident George W. Bush efter et anfald af Kloning

Når kloning går frygtelig galt

Når kloning er vellykket

I 2002 blev det påvist at kloning kunne sprede sig til mennesker. Efter denne opdagelse har forskere prøvet at smitte forsøgspersoner for at undersøge sygdommen nærmere. Dette har dog ført til flere uheld hvor hele befolkninger er opstået ud fra et menneske.

Befolkninger der menes at være opstået efter kloning[redigér | redigér wikikode]

Befolkning Mulig vært Beviser
Brasiliens befolkning Adolf Hitler Dokumentaren The Boys from Brazil.
Nørder Bill Gates Se på Bill Gates og du får svaret!
Racister Pia Kjærsgaard Pias kærlighed for Polske får
De syv verdensherskere

(dvs inkl. Bill Gates og George W.)

Mærsk Mc-Kinney Møller Sådan er det bare

Vores dages kloning[redigér | redigér wikikode]

I dag er kloning af mennesker forbudt over hele verden. Også selv om filmselskaber har forsøgt at få tilladelse til kloning af skuespillere, så der ikke ville være behov for stuntmænd.

De kongelige har dog længe været undtaget for dette forbud. Det er derfor, de bliver nummereret, som for eksempel Kong Christian den 4.

Det nærmeste man kommer en kongelig i dag er Danmarks rigeste mand, som er den eneste ikke-adelige med Elfenbensordenen. Han har i mange år klonet sig selv, sine containerskibe(som alle hedder Mærsk til efternavn), sine Netto-medarbejdere etc.

Hans personlige mentor udi kloningsteknikken var Andy Warhol som blev berømt med sine kloninger. Han var så klog at give resultaterne forskellig farve så man ikke skulle opdage at det f.eks. var Marylin Monroe som havde leveret gener til samtlige blondiner i verdenen inkl. Pia Kjærsgaard.
Vi venter dog stadig på at den ultimative super-blondine indtager de skrå brædder.

Er kloning syndigt?[redigér | redigér wikikode]

Ja da, specielt hvis det udføres korrekt

Skabelon:Construction

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.