FANDOM


Klejner er en muteret form for alienhånd som bagere overstrøer med snask, alfesnot og fedt fra Amin Jensen. Bageren tager derefter klejnerne og propper dem ind i sin næse, så de bliver aflange, og tager derefter et rensdyr og banker klejnerne med den til de bliver snoede. Klejnerne bliver derefter proppet op i et egerns røv, hvor de bliver bagt i 5 timer.

Nogle folk (vi nævner ingen navne) som Din mor og Prins Henrik mener at CIA har et lager af klejner som de vil bruge til at lave biologiskevåben.

Klejner er tit brugt i eventyr som en magisk ting eller dyr, som bliver groft udnyttet af børnearbejdere. Der er visse eksempler på det så som: den lille grødhætte og klejnen, prinssesen på klejnen og en klejne er født (den sidste kender i nok bedst).

På Grønlandsk bliver kagen også kaldt for "kagen der ligner en fisse" man kan også forbinde den med det menneskelige (for det meste) kvinde organ skeden el. ponanien. Kvinder finder det ofte stødene når man under samleje siger at deres underliv kan forveksles med klejner og derefter går ud og spiser sig tyk og fed i kagen istedet for at gøre pigen tyk og fed.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.