FANDOM


Kg1

Et lille paradoks: Muslimske afdelinger på kirkegårdene. Muslimer bruger gravpladser, og da Koranen byder sine tilhængere, at myrde kristne, ryger de under alle omstændigheder i Helvede hele banden, så en tro muslim kan lide så godt bede om at blive efterladt på Kommunekemi. Hvis Jesus havde ret, vel at mærke.

Kirkegårde er steder hvor kristne efterlader deres døde, med henblik på at vente på Jesu Genopstandelse, og Dommedag. Og det er udelukkende kristne der bruger kirkegårde, hvis det gøres rigtigt. Kirkegårde kan i visse egne også være en tunnel under en by. I middelalderen havde man særlige Forbryderkirkegårde, der praktisk nok, lå udenfor de rigtige kirkegårde[1]. Hvis en kirkegård er gammel nok, må arkæologerne bryde gravfreden, og grave folk op, til gengæld skal de genbegraves, hvis de er døde efter ca. 1950. Eller før.

Speciel brugredigér

I Københavnstrup pakker man gerne en madkurv (sushi & Kaffe Latté), og holder skovtur/fest direkte ovenpå gravene. Og gerne medens andre holder begravelser, der dermed risikerer at ødelægge den gode stemning[2].

Hvis man ikke er kristen?redigér

Kg2

I 1990erne hed alle film der udkom i Danmark noget med "Dødens" eller "Ondskabens". Denne specifikt, lader dog til at være opkaldt efter Tristram fra spillet "Diablo".

Så er reglerne lidt anderledes: Gravpladser bruges som hovedregel, men f.eks. ateister bør slet ikke begraves, da de ikke tror på noget. De bliver derfor ofte testamenteret til videnskaben, der nu om dage, sjældent bruger deres arv, til andet end bare at ligge i en stor industri-fryser.

Buddhister

En sand buddhist bør ikke begære noget, således heller ikke en pæn begravelse. Da ingen er fuldkomne, kræver de dog alle sammen at få et fint dukkehus til deres aske[3]

Hinduer

Dem med prikker i panden og en forkærlighed for køer, er en meget (meget, meget) indviklet historie, men voldsomt generaliseret, vil de enten brændes[4] eller smides i en flod. Helst som aske, men i Indien er et liv så lidt værd, at ligene ofte bare smides i vandet, uden lemmer. Heldigvis har de så Aghorierne til at æde/kneppe/sidde på deres afdøde naboer.

Andeby

I Disneys mest kendte by, lader man ikke til at begrave nogen. Ikke engang levende. Men i søsterbyen "Sankt Canard" (du ved, den fra "Darkwing Duck") lever vampyr-anden Morgana på byens kirkegård. Og enhver der har læst historierne af Don Rosa véd også, at von And-borgen i Skotland har sin egen kirkegård, hvor Joakim von Ands forældre bl.a. ligger begravet. Det er efter alt at dømme dér Rip, Rap og Rup ender, når de lider samme skæbne som Fætter Ups[5].

Noterredigér

  1. Gerne i nær tilknytning til en grøft.
  2. Se også Pokémon GO.
  3. Selv i Thailand, og deres munke har endda besluttet, at der ikke kommer flere genfødsler. Det blev afgjort engang efter 2008. Hvis du er buddhist med base i Sydøst-asiatisk filosofi, bør du derfor nok konvertere, eller du er helt på røven!
  4. Nogle af dem, angiveligt, levende.
  5. Til åndeligt underernærede læsere: Det er en 4. nevø til Anders And, som nogle tegnere lavede ved en fejl.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.