FANDOM


(Nordkoreanske noter)
 
(4 mellemliggende versioner af 4 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Kim Jong-Un''' er en [[fed]]laden [[Nordkorea|Nordkoreansk]] folke<strike>morder</strike>sanger, der elskede sin [[onkel]] så meget, at han gav ham og hele hans [[familie]]<ref>Kone, far, mor og yngel. Men ikke flere!</ref> hver et 45 mm projektil i <strike>[[hjerne]]n</strike> gave.<br />
+
'''Kim Jong-Un''' er en [[fed]]laden [[Nordkorea|Nordkoreansk]] [[folk]]e<strike>morder</strike>[[sang]]er og [[dværg]], der elskede sin [[onkel]] så [[meget]], at han gav ham og [[hel]]e [[han]]s [[familie]]<ref>[[Ko]]ne, [[far]], [[mor]] og yngel. Men ikke flere!</ref> hver et 45 mm projektil i <strike>[[hjerne]]n</strike> gave.<br />
[[Fil:Kim-jong-un.jpg|thumb|right|400px|Kim på det seneste officielle billede.]]
+
[[Fil:Kim-jong-un.jpg|thumb|right|400px|''Kim'' på det seneste officielle [[billede]]. Den [[blå]] kalot er hans tænkehat; en [[idé]] han har fået fra [[Søren Pind|fætter Gearløs]]]]
   
[[Ud]] [[over]] [[det]], har han ikke [[bi]]draget til [[verden]] med noget, [[and]]et end at være et [[menneske]]ligt [[Alfred_E._Neumann|misfoster]] og [[problem|reelt problem]]. Han er glad for [[pop]][[musik]] og [[amerika]]nsk basketball. Hvorfor [[ved]] dog [[ingen]].
+
==''Kims'' bidrag til verden==
  +
[[Ud]] [[over]] [[det]], har han ikke [[bi]]draget til [[verden]] med [[noget]], [[and]]et end at være et [[menneske]]ligt [[Alfred_E._Neumann|misfoster]] og et [[problem|reelt problem]], især for [[korea]]nerne. Han er glad for [[pop]][[musik]] og [[amerika]]nsk basketball. Hvorfor [[ved]] dog [[ingen]].
   
 
==Relationer==
 
==Relationer==
Kims relationer til andre, er baseret på hans store indsigt i menneskets natur. Nogen gange får han ligefrem skilt folk ad, for dermed nærmere at kunne se, hvad der mon foregår inden i dem. Det giver et ret ukompliceret relationsmønster, baseret på:
+
''Kims'' relationer til [[andre]], er baseret på hans [[stor]]e [[in]]d[[si]]gt i [[menneske]]ts [[natur]]. Nogen gange får han ligefrem [[ski]]lt [[folk]] [[ad]],<ref>En såkaldt ''dissektion'' eller ''vivisektion''</ref> for dermed nærmere at kunne se, hvad der mon foregår [[ind]]en i [[dem]]. Det giver et ret ukompliceret relationsmønster, baseret på:
   
 
===Venner===
 
===Venner===
Kim har desværre ikke rigtig nogen venner. Men et par fremtrædende medlemmer af <s>den menneskelige race</s> [[samfund]]et, har dog fundet fundet plads i Kims venindebog. De vigtigste af dem er:
+
''Kim'' har desværre ikke rigtig [[nogen]] [[ven]]ner. Men et par fremtrædende medlemmer af <s>den menneskelige race</s> [[samfund]]et, har dog fundet fundet plads i ''Kims'' [[ven]][[ind]]e[[bog]]. De vigtigste af [[dem]] er:
   
 
* [[Venskabsforeningen Danmark-Den Demokratiske Folkerepublik Korea]]
 
* [[Venskabsforeningen Danmark-Den Demokratiske Folkerepublik Korea]]
* [[Dennis Rodman]]
+
* [[Carl-Mar Møller|Dennis Rodman]]
* Hele befolkningen i [[Nordkorea]], der alle sammen stemmer på ham<ref>Eller bliver skudt. I Nordkorea har man retten til at vælge frit.</ref>.
+
* Hele befolkningen i [[Nordkorea]], der [[alle]] sammen stemmer på [[ham]]<ref>Eller bliver skudt. I [[Nord]][[korea]] har man retten til at vælge [[fri]]t.</ref>.
   
 
===Familie===
 
===Familie===
Kim er i familie med [[Kim Jong-il]] og [[Kim Il-Sung]], der er henholdsvis far og farfar. Som sine forfædre, er han selvfølgelig demokratisk valgt blandt <s>familien</s> hele landets befolkning.
+
''Kim'' er i [[familie]] med [[Kim Jong-il]] og [[Kim Il-Sung]], der er henholdsvis far og farfar. Som sine forfædre, er han selvfølgelig [[demokrati]]sk [[valg]]t blandt <s>familien</s> hele landets befolkning.
   
Den den af familien som Kim ikke bryder sig om, får han normalt skudt eller sendt i arbejdslejr. Det har vist sig at have en positiv effekt på længden af diskussionerne til [[fætter/kusine fest]]erne.
+
Den den af familien, som ''Kim'' ikke bryder sig om, får han [[normal]]t skudt eller sendt i arbejdslejr. [[Det]] har [[vis]]t sig at have en [[positiv]] effekt på længden af diskussionerne til [[fætter/kusine fest]]erne.<ref>Hvor [[ingen]] [[gæst]]er må være [[over]] 150 centimeter [[høj]]e</ref>
   
 
===Fjender===
 
===Fjender===
Alle ikke ovenstående individer er per definition Kims fjender. Det gælder også [[dig]]!
+
[[Alle]] ikke ovenstående [[individ]]er er per definition ''Kims'' [[fjende]]r. Det gælder også [[dig]]!<ref>[[Det]] gælder faktisk [[is]]ær [[dig]]!</ref>
   
==Faktuel note==
+
==Nordkoreanske noter==
 
<references>
 
<references>
   
{{Under konstruktion}}
+
 
[[kategori:Diktatorer]]
 
[[kategori:Diktatorer]]
  +
[[bar:Kim Jong-un]]
  +
[[de:Kim Jong-un]]
  +
[[en:Kim Jong-un]]
  +
[[eo:Kim Jong-un]]
  +
[[es:Kim Jong-Un]]
  +
[[fi:Kim Jong-un]]
  +
[[gl:Kim Jong-un]]
  +
[[id:Kim Jong-un]]
  +
[[it:Kim Jong-un]]
  +
[[ja:金正恩]]
  +
[[ko:김정은]]
  +
[[pl:Kim Dzong Un]]
  +
[[pt:Kim Jong-un]]
  +
[[ru:Ким Чен Ын]]
  +
[[sv:"Baby Face" Kim]]
  +
[[uk:Кім Чен Ин]]
  +
[[zh:金正恩]]
  +
[[zh-tw:膠正嗯]]

Nuværende version fra nov 3. 2017, 06:12

Kim Jong-Un er en fedladen Nordkoreansk folkemordersanger og dværg, der elskede sin onkelmeget, at han gav ham og hele hans familie[1] hver et 45 mm projektil i hjernen gave.

Kim-jong-un

Kim på det seneste officielle billede. Den blå kalot er hans tænkehat; en idé han har fået fra fætter Gearløs

Kims bidrag til verdenredigér

Ud over det, har han ikke bidraget til verden med noget, andet end at være et menneskeligt misfoster og et reelt problem, især for koreanerne. Han er glad for popmusik og amerikansk basketball. Hvorfor ved dog ingen.

Relationerredigér

Kims relationer til andre, er baseret på hans store indsigt i menneskets natur. Nogen gange får han ligefrem skilt folk ad,[2] for dermed nærmere at kunne se, hvad der mon foregår inden i dem. Det giver et ret ukompliceret relationsmønster, baseret på:

Vennerredigér

Kim har desværre ikke rigtig nogen venner. Men et par fremtrædende medlemmer af den menneskelige race samfundet, har dog fundet fundet plads i Kims venindebog. De vigtigste af dem er:

Familieredigér

Kim er i familie med Kim Jong-il og Kim Il-Sung, der er henholdsvis far og farfar. Som sine forfædre, er han selvfølgelig demokratisk valgt blandt familien hele landets befolkning.

Den den af familien, som Kim ikke bryder sig om, får han normalt skudt eller sendt i arbejdslejr. Det har vist sig at have en positiv effekt på længden af diskussionerne til fætter/kusine festerne.[4]

Fjenderredigér

Alle ikke ovenstående individer er per definition Kims fjender. Det gælder også dig![5]

Nordkoreanske noterredigér

  1. Kone, far, mor og yngel. Men ikke flere!
  2. En såkaldt dissektion eller vivisektion
  3. Eller bliver skudt. I Nordkorea har man retten til at vælge frit.
  4. Hvor ingen gæster må være over 150 centimeter høje
  5. Det gælder faktisk især dig!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.