FANDOM


(Rettet og tilføjet lidt)
Linje 1: Linje 1:
{{ligeglad}}
+
[[Fil:Kim Bodnia.jpg|thumb|330px|Nej, det er sgu ikke altid lige sjovt at se sig selv i spejlet om morgenen.]]
   
Kim Bodnia (født [[12]]. [[april]] [[1965]]) er en dansk mand. Han har haft flere jobs [[1990]]'erne bl.a. nattevagt, pusher og bløder.
+
'''Kim ''"Maniac"'' Bodnia''' (født [[12]]. [[april]] [[1965]]) er en [[dansk]] [[mand]]. Han har haft flere [[job]]s i løbet af [[1990'erne]] bl.a. [[Nattergal|nattevagt]], [[pusher]] og [[blød]]er. Men da 1990'erne [[slut]]tede, valgte [[Kim]]mi-boy at lave [[lort|noget andet]].
Da 1990'erne sluttede valgte [[Kim]] at lave noget andet.
 
I virkeligheden hedder Kim Bodnia "Kim Børge Odin Andersen" og er en dreng fra sakskøbing som har mange traumer fra sin barndom, hvor han blev mobbet groft af skaldede folk med store trøjer med hunde på. Det er grunden til at han idag tager alle muligheder han kan få for at blive filmet mens han slår folk ihjel, selvfølgelig som altid dybt euforiseret af [[Ketchup]].
 
   
  +
I [[virkeligheden]] hedder Kim Bodnia "Kim Børge Odin Andersen" og er en [[dreng]] fra det mørkeste [[Sakskøbing]]. Herfra har han mange traumer fra sin barndom, hvor han blev [[mobbe]]t groft af [[:Kategori:Skaldede mennesker|skaldede folk]] med store [[trøje]]r med [[hund]]e på. Det er grunden til at han [[i dag]] tager [[alle]] muligheder han kan få, for at blive [[film]]et mens han slår [[folk]] ihjel, selvfølgelig - som [[altid]] - dybt euforiseret af [[ketchup]].
   
+
== Erhvervjobs ==
== Af andre jobs kan nævnes. ==
 
   
 
*[[Bouncer]]
 
*[[Bouncer]]
Linje 19: Linje 20:
 
*[[Kok]]
 
*[[Kok]]
   
  +
{{Faktaboks|Vidste du at...|Kim Bodnia rent faktisk er stolt af at være [[jøde]]?!}}
 
[[Kategori:Danske skuespillere]]
 
[[Kategori:Danske skuespillere]]

Versionen fra apr 30. 2013, 09:21

Kim Bodnia

Nej, det er sgu ikke altid lige sjovt at se sig selv i spejlet om morgenen.

Kim "Maniac" Bodnia (født 12. april 1965) er en dansk mand. Han har haft flere jobs i løbet af 1990'erne bl.a. nattevagt, pusher og bløder. Men da 1990'erne sluttede, valgte Kimmi-boy at lave noget andet.

I virkeligheden hedder Kim Bodnia "Kim Børge Odin Andersen" og er en dreng fra det mørkeste Sakskøbing. Herfra har han mange traumer fra sin barndom, hvor han blev mobbet groft af skaldede folk med store trøjer med hunde på. Det er grunden til at han i dag tager alle muligheder han kan få, for at blive filmet mens han slår folk ihjel, selvfølgelig - som altid - dybt euforiseret af ketchup.

Erhvervjobs

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.