FANDOM


Beskrivelse af Kiev:

En flot by skabt af nogle meget flinke afstumpede smølfer med tehætter på hovedet og rødbeder som sutsko, som valgte at gå amok i en firemasters brandert. De valgte at rent intravenøst at indtage en alt for stor mængde LSD og derefter malede de byen rød og himlen fuld af stjerneskærer. De placerede byen meget nøje korrekt i forhold til de platonisk magnetiske felter som var en trussel mod deres høre apparater som ellers ville sige mærkelige lyde, og få dem til at danse polka.

Beliggenhed:

Byen ligger sydøst for nordvest at Italiens vestkyst når man ser det fra Spaniens østkyst. Udover det hvis man så har solbriller og skyklapper på, burde man kunne se en enhjørning der voldtager et får, med ballerina kjole på, og derefter spiser en franskhotdog med sojasovs og flødeskum. Desuden kan man med lidt held og rimelig meget mod, stå på hovedet med en tom ølflaske på næsen og en slukket smøg i munden, og alligevel slå en baglæns saltomortale mens man råber et russisk folkerim.

Indbyggertal:

Smølferne er for små til vores indbyggertals statistik standarter. Derfor har vi omskrevet en reform, der godt gjorde smølfernes plads i en ny statistik der med nøje udregning har fundet frem til at en smølf udgør 1/3 af en indbygger. Vi skyder derfor på at der ca 4000 plus minus 927 og en halv(der tragisk kom til skade i en bilulykke og nu mangler sine ben) og hvis man dertil medregner alfer, gnomer og enhjørninger, så får man et samlet antal på lige omkring 22,5 plus minus en tredjedel af en fjerdedel, happy go lucky.

Anmeldelser:

Kiev er byen for dig med trang til at spise kridt og grus, så kom forbi en dag og spis med, eller svøm til Sverige, som jo ligger mindst 52.000 km derfra, så bliver en ordenlig svømmetur, husk sandaler eller skibriller og ørevarmere, for jeg hørt pingvinerne hænger ud ved iskiosken på en af øerne du kommer forbi, og de er ikke til at spøge med.

Begivenheder:

Abnorme aborrer går til afgangseksamen i at svømme sidelæns.

Kendte personer fra Kiev:

Peter Tanev menes at stamme fra Tanev, der er en forstad til Kiev (fra hans mosters halvbrors kusines papfars onkels side). Byen har lagt navn til hans efternavn, idet der er en lov i Ukraine, der kræver at alle, der flytter derfra, skal have deres fødebys navn som efternavn.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.