FANDOM


Ka2c

Dave Polsk-Navns nye bande: Justice League Forever[1].

"For fanden da, hun er liiige min type!"

~ Jeppe Kofoed om én-eller-anden tilfældig 15-årig, som han håbede var Cloë Grace Moretz, inden optagelserne til Kick-Ass 2 var færdig.


Kick-Ass 2 (2013) er fortsættelsen til filmen "Kick-Ass" om teenageren Dave Polsk-Navn der nosser rundt i én-eller-anden storby, der til forveksling ligner kulisserne fra den første Spiderman-film med Tobey Maguire. Modsat 1'eren, hvor Hit Girl kun er 11 år, er hun i denne udgave fyldt 15, så nu må man godt sige, at hun er lækker. Filmen behandler denne gang en række eksistensialistiske problemer, så som identitetskrise, vold og teenagere med for mange penge. De to sidste ting, fylder en hel del i handlingen, hvis man ser bort fra de scener hvor Hit Girl pludselig skal vende sig til at blive kaldt Mindy.

Handlingredigér

Ka2b

Du behøver ikke at spørge: Ja. Selvom de til tider bliver spændt ind med gazebind, har Hit Girl nu fået bryster.

Ka2a

Filmens skurke, The Toxic Mega Cunts[2].

Ka2d

Filmens undervurderede sexsymbol, Red Sonja Mother Russia piller lige personalet fra en hel politistation i stykker[3].

Hit Girl & Dave Polsk-Navn går nu på samme skole, og undrer sig ikke det mindste over, at Hit Girls plejefar har ændret kropsbygning og hudfarve, og at den ene af Dave Polsk-Navns to venner, tilsyneladende var en skifting fra Marvel-universet, og som sådan ikke er helt sig selv længere. Ingen af dem tænker dog over, at hele Dave Polsk-Navns årgang, tilsyneladende stadig går i folkeskole, selvom de for længst er blevet personligt myndige. Hit Girl døjer lidt med nogle personlige problemer, for dels er hun ved at oplære Dave Polsk-Navn til et liv som superhelt - ved at gennembanke ham hver eftermiddag - og dels er hun ved at lære, hvad det vil sige, at blive våd i fugen når man som pige oplever et coverband spille musik som alle har hørt før, men som ingen kan placere. Dette lærer hende en vigtig af livets lektier: hvis du er teenager og pige, så kys skolens lækre pige i røven, eller hun sørger for at du bliver ydmyget for øjnene af samtlige af skolens seje unger[4].

Chris D'Amicoredigér

Chris D'Amico blev i 1'eren ikke specielt glad for at se sin far blive blæst i smadder af en bazooka, så han er pænt ophidset, da han i starten af filmen kommer op af skændes med sin mor, der nu er enke. Hun har taget sin mands død pænt: hun fylder piller i sprut, fylder sig selv med sprutten og fylder andre folk med en løgn om at hendes narko-baron-husbond er død i en ulykke. Chris bliver så rasende over hende, at han kommer til at grille hende levende i en højfjeldssol 2,0. Derefter arver han en aller-helvedes masse penge, som han bruger på noget lak og læder-tøj, og en masse kriminelle fjolser. De bliver alle sammen klædt ud, puttet ind i en lagerhal indrettet til en Bond-skurk, og udnævner dem selv, til verdens første super-skurke-syndikat, The Toxic Mega Cunts. Chris selv, tager navnet The Motherfucker, og planlægger at sprænge byen i luften, med bomber lavet af bæ. Chris laver dog - for en terrorist - ét godt køb: han hyrer en russisk kannibal, Mother Russia, som er en større fare for sine omgivelser, end den øvrige bande tilsammen - heldigvis kan filmens heltinde, Hit Girl, udfordre hende[5].

Justice League Foreverredigér

Dave Polsk-Navn rotter sig sammen med en bande mere eller mindre heldigt udviklede "superhelte", der sætter sig i hovedet, at bekæmpe The Toxic Mega Cunts. Banden udgøres af en ny-religiøs eks-gangster, en liderlig balletdanser, en bøsse uden maske, en fysiker der ikke er fysiker, to ligusterfacister i joggingtøj, og Captain Americas lillebror, der viser sig at være den ene af Dave Polsk-Navns venner. Den anden - ham der pludselig ser helt anderledes ud end i 1'eren - får superhelte-navnet Det Gyldne Kondom, og bliver skurk, i den tro at det hele er en leg. Det koster Dave Polsk-Navn hans far, og Hit Girl gider ikke engang at joine banden officielt, da hun modsat de andre, kan noget.

Enden på det heleredigér

Selvom Hit Girl besidder skydevåben nok til at løse problemerne i Mellemøsten, vælger Justice League Forever, at udvide geschæften med en masse fjolser i kapper og cykelhjelme, og angribe The Toxic Mega Cunts på deres hjemmebane, der bl.a. har en roterende sofagruppe, en 20 meter lang bar, stripperbure og en levende haj, men ingen fungerende lokummer. Det kommer til en masse slåsserier, hvor Justice League Forever bruger køller, og Hit Girl bruger sværd, med henblik på at slå skurkene ihjel. Hit Girl og Mother Russia udkæmper en kamp, der indvolverer sværd, knive, møbler, en kanyle med adrenalin og 1700 glasskår. The Motherfucker selv, udnævner sig selv til de kriminelles Jesus, da han falder 100 meter ned, i 2,5 meter dybt haj-akvarie, hvor han bliver ædt. I bedste Hollywood-stil, ser man det faktisk ikke ske, så man bliver ikke overrasket, da han efter rulleteksterne, ligger på hospitalet uden ben og vrisser af alt og alle. Hit Girl tager afsked med Dave Polsk-Navn der straks forsøger at pumpe sig op til sin næste rolle i Marvels Avenger-film, medens Hit Girl selv, fræser afsted på en mortorcykel, da hun trods en meget høj sejheds-faktor, faktisk er efterlyst for seriemord.

Noterredigér

  1. Selv Captain Americas tykke lillebror, er på holdet.
  2. Skulle der være folk til stede, der ikke er så velbevandret i amerikansk: det betyder "De Giftige Kæmpe-kusser".
  3. Læs: med en bildør og en plæneklipper.
  4. Hit Girl udviser lidt fornuftig coping, ved at få selvsamme kælling til at skide i trusserne, midt i skolens kantine, medens kællingens bedste veninder brækker sig ud over hende. Men lad nu dét ligge.
  5. Dén så du vist ikke komme.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.