FANDOM


DEN "NYE" TREND!!! redigér

RYGMARVSBEDØVELSE TIL HESTE..... Ketamin!

Ja, du læste sgu rigtigt, hestebedøvelse, er, hvad de unge vil ha!

Dead-Horse-300x300

Sådan virker det på en Hest - god fornøjelse med at prøve det for at feste - løgn den hest er død.. det er jo bare bedøvelse.. lœnge leve ketamin!!


Vi har lavet et lille interview, med en stofmisbruger, der har taget ketamin op til flere gange. Det forlød sig sådan:

Hvad er dét så for noget?
Ja, altså først og fremmest, er det jo bedøvelsesmiddel til heste, men men men.... Unge bruger det som et "fest stof".
Og hvorfor så dét?
Jo altså, ketamin er et stof, du kan købe af din lokale pusher, det ligner lidt sukker. Men det knuser du så, og så kan det sniffes. Lige op i næsetippen! Og ca. efter 10 min, begynder virkningen at komme. Du får en "ud af kroppen" fornemmelse, når du er påvirket af ketamin. Virkelighedsfornemmelsen forsvinder.
Men hvorfor?
Hvorfor ikke?
Hvordan føles rusen så?
Som sagt, får du en "ud af kroppen fornemmelse, og virkelighedsfornemmelsen forsvinder. Dine motoriske evner forsvinder, idét din krop bliver bedøvet. Dine arme og ben kan føles elastiske, nærmest gummiagtige. Mentalt får du en følelse, af at du bliver "skubbet tilbage". Det er psykedelisk, men kun med CEV.
Det er meget svært, at forklare hvordan rusen er.
Jeg har hørt noget om en k-hole, hvad er det?
K-hole, er når du har taget høje doser af ketamin. Så får du "ud af kroppen" og "nærdøds oplevelser". Du er ikke i tvivl når du rammer det. Det er som om, du kan se en sort tunnel for dig. Du kan ha den fornemmelse af, at du svæver eller flyver. Det er ikke alle der huske noget fra dette punkt på deres trip. Det er meget intenst. Du kommer ud at "rejse". Det kan være meget svært at udtrykke sig i denne tilstand, og talebesvær ses ofte. Men igen, er det svært at forklare. Man skal selv ha prøvet det, før man ved hvad jeg mener.

---

Og det var så alt vi havde at fortælle om stoffet ketamin, da kan bidrage, hvis du har flere ting at tilføje. det har jeg.. k-hole er det fede.. men magic mushroom er bedst, det er naturens goder

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.