FANDOM


Black40 40 Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.


Kemilokaler, hvilken nytte ? redigér

Har du fået nok af grundstoffer?
Grundstofferne og deres indplacering i det periodiske rytmesystem giver den sejeste gymnasiast kuldegysninger. Nu behøver du kun at kende 5 grundstoffer for at bestå eksamen:Coke, ecstacy, speed, khat, rygeheroin
KendDineStoffer.dk

Ostemad på 20 måder
Havarti og Danbo er din foretrukne ost, men hvad med ritualerne forinden. Har du check på dem?Er din Stelton-kniv opdateret ti vore dage standard?
Ostemad.dk


Googlead


Skrævi er et andet ord for ascorbinsyre, som ofte anvendes i forbindelse med lægevidenskab. Der er set flere eksempler på folk, der har problemer med grapefrugter i numsetarmen. Det bedste svar på dette problem er, at skylle dem ud med demiralibobny, hvilket findes i de fleste kemilokaler. Men der er selvfølgelig nogle bivirkninger ved denne behandling. Vi har set eksempler på dildoer i endetarmen, som resultat af overdosering af demiralibobny. Derfor er det meget vigtigt, at du følger lægens anvisning når du går i gang med behandlingen. Et andet problem kan opstå, hvis du ikke får skrævi nok. Du kan danne små citroner under armene, som i værste fald kan føre til syredannelse i skrævet. Hvis dette er tilfældet, skal du STRAKS i gang med en anden behandling, som hedder cholkyfisserol. Man starter med at flette alt kropsbehåring – selv de mindste hår på balder og tæer. Herefter rulles den flettede krop ind i olivenolie og grapejuice (helst fra Rynkeby) og pakkes ind i alufolie. Sådan skal du ligge i ca. 4 måneder i solen til al væske er fordampet – du må for guds skyld ikke få rør i næsen i denne periode, da det kan give voldsomme ar dannelser i skrævet og ubehagelige bivirkninger i tandkød og øjne. Efter 4 måneder kan du gå videre til fase nr. 2. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, for du skal nemlig balancere på et skrivebord(køkken bord kan også bruges hvis andet ikke ejes. OBS pas på emhætter!) med en kartoffel på tungen og en agurk i enden. Du vil herefter opleve et velbehag i skrævet og fasen er gennemført. Inden for de næste par dage kan du nok mærke lidt ubehag i rygmarven, men dette går hurtigt over, hvis du renser ørene ordentligt. Nu kan du mærke forbedringer i skrævet, da syredannelserne er gået væk, og citronerne under armene er blevet voldsomt formindsket(heraf er nogle allerede bortrejst). Denne proces gentages til helbredelse er opnået.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.