FANDOM


Katy Perry1

Katy Perry - en forholdsvis fortrinsvis pæn pige med makeup.

Katy Perry2

Katy Perry - en pisse grim ko uden makeup.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Katy Perry.

"Hwaaaaa'! Wharraaah! Walah-walah-walah! Whraaaa! Hwa! Hwa!"

~ Katy Perry om sidste fredag nat

"Your an alien!"

~ Katy Perry om E.T.


Katy Perry - eller som der står i hendes pas - Katheryn Elizabeth Hudson Perry Hudson[1] (født: 25. oktober 1984) er en amerikansk sangerinde og sangskriver[2] som helt selv har hittet med store sange på YouTube.


30px-Cquote1 svg Voice level down. Electronic beat up. 30px-Cquote2 svg
Hemmeligheden bag Katy Perry's succes-sange


Tidlig liv[3]redigér

Katy Perry blev født på en strand i Californien en kold og mørk efterårsaften. Hun blev af sine forældre efterladt i en skraldespand, hvor hendes stedfar så fandt hende, og tog hende til sig 3 dage efter pigens fødsel. Ifølge overleveringer, så har Katy Perry's biologiske forældre øjensynligt været en livsfarlig blanding af amerikaner og australier - heraf Katy Perry's noget dyreagtige look[4].

Men Katy Perry voksede op uden at kende denne historie, og var derfor vældig glad da hun skulle starte i folkeskolen. Desværre for Katy blev hun mobbet ud af skolen, fordi hun var grim og kikset. Istedet svor Katy Perry at hun ville tage sin hævn på alle sine skolekammerater ved at blive verdenskendt og synge sange om opdigtede fester og fantasi-kærester, for derefter at lægge det ud på internettet.

Sladderredigér

  1. Jo, ægteskab skaber forvirring.
  2. Hvis man altså ser bort fra de 4-5 professionelle svenske sangskrivere som sidder i kulissen.
  3. Jo, Kety Perry's tidlige liv ér ganske kedeligt. Derfor skipper vi alt det overflødige væk, og koncentrerer os om det vigtigste
  4. Kilde mangler.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.