FANDOM


Hvad er forskellen på denne kategori og kategorien Rådgivende skabeloner. Kunne de ikke med fordel slås sammen? --kurtadam 19. jan 2009, 21:41 (UTC)

Tror der er gået lidt anarki i kategoriseringen, men personligt kunne jeg nu godt tænke mig at vi havde én kategori for skabeloner omhandlende værdien af artiklen (skal den slettes, er den noget lort, for pastelfarvet etc) og deciderede pynteskabeloner (finder Socialdemokratiet denne artikel moralsk forkastelig, kan Gud eller Fogh fanden li den og har hende den lækre fra parallelklassen noget fornuftigt at sige om den). Kan dog godt være vi skal have nogle andre kategorinavne? --DJ Platon 19. jan 2009, 21:57 (UTC)
Jep, det giver god mening med de to kategorier. Der skal nok bare lidt oprydning/flytning til og måske nogen mere sigende navne. --kurtadam 20. jan 2009, 08:15 (UTC)
Så er der flyttet lidt rundt i et forsøg på lidt mere struktur på skabelonerne. Der er også oprettet nye kategorier. Jeg håber det har hjulpet. --kurtadam 20. jan 2009, 11:00 (UTC)
Du får fuld salut og honnør med egeløv. Det ser voldsomt ud når man laver en systematisk korrektion 700 forskellige steder. Man kunne måske komme med nogle kategori-definitioner. Jeg skal lige studere dine ændringer lidt mere nøje.--Frode Fenis 20. jan 2009, 11:45 (UTC)
Jeg vil foreslå en kategori som hedder billede-skabeloner hvor billede-rettigheder er underkategori.--Frode Fenis 20. jan 2009, 11:53 (UTC)... og ellers kan man stramme op på den tekst der står på hver skabelon-kategori så det er knivskarpt for andre (og én selv) hvad de forskellige betegnelser rummer...--Frode Fenis 20. jan 2009, 11:58 (UTC)
Det er nu ikke så store ændringer igen. Jeg har prøvet at vurdere hvilke skabeloner der var rådgivende (redigermig typen) og hvilke der var informationelle a la "bandlyst af Paven". Så fangede jeg undervejs en del som ikke var sorteret på navnet, men på "Skabelon...". Desuden blev citat-skabelonerne samlet og nu vil jeg tage billede-skabelonerne som du foreslår og give lidt beskrivelser til kategorierne. --kurtadam 20. jan 2009, 12:15 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.