FANDOM


Jeg har tænkt mig at lave en kategori der Hedder "Hvad er det egentlig Wilbek mener?". Efter at have fundet en side om alle former for angrebssystemer er det ikke lykkes mig at finde én der hedder "Fransk undergang" eller "HYPO" endnu.

Se dette link hvis nogle er interesseret: http://www.dragoerhb.dk/
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. januar 2012 22:51 (CET)

Back-back krydset er også godt. Og en skæv 5-1'er.

Måske en klog mand bør sammensætte alle disse håndbold-finesser, således at alle dødelige kan forstå dem.

Mvh, Broder Salsa

Ja eller en spademand. Denne her variation for at undertrykke en mandsopdækning er da som taget ud af vores leksikon http://www.dragoerhb.dk/x722.html . Jeg tror jeg gør det hvis jeg hører et eller andet som ikke findes i dette digre værk - så findes det her. Hvad med "Hurtigt opgiverkast fra tilskuerpladserne" hvor tilskuerne skal prøve at ramme målmanden som sender bolden videre med et bakkerslag til midten.... osv. osv.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2012 18:21 (CET)

Hvad Fanden foregår her? Det er da fuldstændig åbenlyst, at der er en fejl i "Håndbold-EM 2012", da dette jo helt specifikt er (mindst) 4 x EM for herrer alene i år, og så kommer der jo nok også et par verdensmesterskaber og et OL oven i!? Har I ikke læst på jeres Håndbold? Og er alt dette skriveri forgæves?
I er jo ingenlunde bedre end Bent og Thomas; i to farisæer, som tror at EM for herrer i håndbold er noget større og mere enestående end eksempelvis "Havemesterskaberne i Kroket" i Strib.

Aha! Jeg ser! I prøver at lave en "Munkholmbroen", hvor man gør noget virkelig uinteressant og totalt ubekendt om til noget super-eksponeret. Sådan skal det være!

(Jeg er i gang med at lave et "Håndbold-regel-flowchart", men er gået lidt kold i det. Det er noget med "hvornår er der straffe", og jeg prøver at have det klar i løbet af ugen.)

Lundmadsen2 JaisT (diskussion)(hits)
11. januar 2012 19:36 (CET)

Ja du er ved at fatte det. Vi hylder naturligt nok eliten nu hvor den store fællesskabsdrøm er bristet da Helle og Villy ikke stod distancen og kunne holde noget som helst af det de lovede. Vi er derfor nødt til at investere i sikre værdier for ikke at glide hen i glemslen.
Som udgangspunkt skriver jeg om det der interesserer MIG. Jeg er ikke nogens talerør. Derfor kan man jo godt gøre tingene lidt anderledes, da der jo er nok af medier som også har tænkt at beskæftige sig med emnet...især hvis det går efter forventning.

Sådan noget med at give karakterer til spillerne,prøvede jeg da jeg ville fortælle omverdenen at kongerne i Marielyst var grænseoverskridende..det var ikke nogen succes. Det var så vildt opreklameret at jeg ikke kunne holde det ud. Men den der med "hvad er det Wilbek mener" tror jeg, jeg vil holde mig til og så skrive et par håndboldspillere - ham 2.11-manden får vores hold til at ligne et kinesisk håndboldhold hvor mutanterne er røget på holdet. Og så tror jeg også en artikel om stavepladen for håndboldtrænere som ikke taler den lokale dialekt skal have et par ord med på vejen. Hvis folk vil have lavet mere ludergrafik er jeg til rådighed.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. januar 2012 20:57 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.