Kate under samarbejdet med Peter og Gabriel

"Babooshka, Babooshka, Babooshka-ya-ya"

~ Kate Bush om George Bush

Kate udklædt som Babooshka.

Kate Bush[1] er en kendt sangerinde, sangskriver, producer, danser, mimer, filminstruktør, guitar og husmor.

Hendes forældre var meget ambitiøse, så de maste et album ud af hende allerede da hun var femten år, det solgte dog kun -2 eksemplarer[2]. Bedre gik det så fire år senere da hun lavede en bog om til en sang hvor hun vurderede højder, og endnu bedre gik det da hun efterfølgende iført romersk rustning lod sig voldtage af en cello i én af sine musikvideoer.

Så gik tiden slag i slag som husmor med at drømme om løvehjerter og røde sko inden hun slog sig sammen med Sankt Peter og ærkeengel Gabriel og udmærkede sig ved at udgive sangene som duetter, til trods for at ingen af de tre involverede rent faktisk sang noget som helst. Dette skyldes at hun er et koncept skabt af EMI excentrisk, kompromisløs, meget artistisk og metaforisk.

Kate Bush' karriere stoppede brat, da hun på et tidspunkt partout skulle lave en verdensturné bestående af blandt andet fire cykler, Eric Clapton, femten elefanter, én klovn, tre gigantiske big bands, South Dakota, piger med fjer og halvtreds kostumer som Kate skulle skifte imellem under hendes optrædender. Desværre opnåede hun så varm temperatur under tøjskiftetne at hun til sidst smeltede. Og det var så hvad der var at sige om hende.

Undertekster[redigér | redigér wikikode]

  1. Nej, hun er ikke gift med George Bush
  2. Vil du eje dén plade skal du derfor købe den tre gange, da den de to første gang vil gå i opløsning
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.