FANDOM


Karst6

En af prototyperne under udviklingen af androiden var skatteminister Karsten Lauritzen, som udmærkede sig ved sin puerile adfærd, sin pibende stemme og en stadig tilbøjelighed til at have fødderne solidt plantet i den blå luft (fx har han slet ikke bemærket, at hans nye fisk, Nemo, er hoppet ud af hans venstre lomme ...). Men inden at robotten fik jobbet som minister, arbejdede denne android som piccolo hos Løgstør Rør og som kassedame hos Fakta i Løgstør. På billedet herover beundrer den bioniske Venstre-politiker Karsten eftertænksomt sit nye eksemplar af kult-tegneserien om Jesper Rønnow Ali Baba og de fyrretyve Røvere fra Caribien, som han lige har hentet i Ingers Kiosk & escort-service ovre til højre

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Karsten Lauritzen.

"Karsten Lauritzen" eller Serienummer: VP-KAR8T311 er det eneste aktive medlem af serien af VP androider der blev udviklet og produceret af partiet Venstre i de tidlige 1980'erne i et forsøg på at skabe den ultimative politiker. KAR8T311 blev som den eneste i hele serien anset for værdig til aktivering, hvilket skete i 1983 hvorefter partimedlem Jens Lauritzen adopterede den og gav den kælenavnet "Karsten Lauritzen".

Cyb

Grundet en yderst billig CPU, og en fokuseret udvikling på EGO-modulet og Støtteparti-spytslikker-protokollen, lider KAR8T311's software af en hel del begrænsninger og den er derfor ikke i stand til at forstå visse menneskelige ting så som medfølelse og idéaler, og den vil, når den er stillet over for disse indtryk, forsøge at fortolke dem som politik, hvilket får den til fremstå rimeligt emsig, følelseskold og samvittigshedsløs. Dette har dog blot bidraget til at fasttrømre partitoppens indtryk af hele VP projektet som en succes, KAR8T311 blev derfor installeret i Folketinget i 2007 og Venstre forventer snartligt at ersatte ca. 80% af sine organiske folketingsmedlemmer med androider fra VP-2.0 serien.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.