FANDOM


Imagesmadsmakrel

Kanel med venner hænger ud. Her set på Nuggi-grillen ved Århus en uges tid før sukkeroens indtog i Europa. Kanelt slæng i øvrigt.

Kanel er et tillægsord der blev opfundet af fire rigtig flittige dværge i det sydlige Thailand under Den Amerikanske Revolution. Dværgene var i gang med at grave en hule under en regnbue, da de spiste noget rigtig dejlig laksemousse. Siden det smagte så godt, kunne de ligeså godt grave videre. Dværgene var glade, Lars var glad. Man gjorde dåd i at læne sig tilbage, men man gjorde ej. Udtrykket bruges mest hvis man spiser noget kanel som smager rigtig godt.

Eksempel: Dreng spiser kanel, og synes det smager godt: "Det er kanel!"

Kanel er således blevet et slangudtryk som kan bruges i stedet for mere logiske superlativer såsom "vinkelret med et strejf af suppe" og "ærkeudmærket". Udtrykket er med tiden blevet kult, og hvis man tør at bruger ordet i en munter vending kan man lynhurtigt opnå kejserstatus, fordi der er så meget street credit forbundet med ordet. Det var sådan, at Gorm den Gamle kom til magten i sin tid. Men der var ordet jo ikke engang opfundet endnu... hm... De er skøre, de konger!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.