FANDOM


Kaka

Den originale kakaomælk fra oldtiden

Kakaomælk. Hvilken vidunderlig drik. Hvilken sødme, hvilken varme (i tilfælde af varm kakao), hvilken uovertruffelig skønhed.
Men hvad er det der gemmer sig bag masken...


Oprindelse redigér

Kakaomælk er et opdigtet udtryk, en facade at gemme sig bag, for at beskytte sig selv og sine medmennesker. I virkeligheden så er kakaomælken en mutation, mellem kakao og mælk. Disse to elementer hører slet ikke sammen i den virkelige verden. Men mennesket var stædigt. For dengang for tre million år siden, havde Gud fået for meget af menneskets ondskab. Han droppede sit vigtige job, nemlig at beskytte menneskeheden fra kakaomælken. I det sekund at han stoppede manipulationen, greb en mand en kakaobønne og en ko. Og tilsammen dannede det kakaomælken.
I mange årtier nød mennesket dets nyfundne frihed i forhold til blandingen. Men hvad de ikke vidste, var at under processen var der opstået en ond ånd. Dens navn var Cocio. Og Cocio var ikke spor ond i virkeligheden. Det var bare det at Gud ikke kunne lide kakaomælk, og alligevel genoptog jobbet. Han satte Cocio i lænker i selveste Jordens kerne.
Men på en måde fandt mennesket vej til kernen, og befriede Cocio. De fejrede det med en ordentlig omgang stoledans, og en masse kakaomælk.
Nutildags lever Cocio stadig. Men ikke som én ånd. Cocio er blevet delt op i fem tusind og sytten stykker. Hver eneste stykke puttede Gud ned i en flaske sammen med denne mutationsdrik, for at mennesket blev nødt til at - Vent, mennesket var bare glade, det gav kakaomælken en dejlig smag.
Kom igen, Gud.


Fremstillingen redigér

Kakao (også kendt som kakaomælk) er en opvarmet drik, som kan frem stilles kemisk af chokolade eller kakao, mælk eller vand, og sukker, eller fra den gamle måde at fremstille det på nemlige ved at malke en brun ko og lade "kakaomælken" stå i 2 time i stue temperatur(20-23 grader) og der vil frem komme en god og vel smagene kakaomælk. Kakao indeholder ofte mange kalorier, mættet fedt og sukker og bør derfor ikke drikkes i alt for store mængder, men kan, i moderate mængder, også være godt for helbredet pga. antioxidanterne i kakaopulveret. En undersøgelse har vist, at et glas kakao indeholder mere end 1 gram antioxidanter.

Mutationsdrikkens Producenter redigér

  • Cocio - Ja, der er blevet lavet et helt firma i ære for ånden.
  • Matilde - Den originale godte.
  • Nesquik - Som alt andet Nestlé laver, så er det her ren støv og pulver. Lad være med købe det.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.