Her ses Kaj og Andrea

Kaj Sander Salamiman og Andrea Hørsfeldt Nielsen, var et af Danmarks bedst kendte par, og havde igennem flere år kæmpet sig op på et velkendtheds stadie lige hendes majestæt dronning Margrethe Den 2. af Danmark og prinsgemalen Henrik.

Men nye afsløringer har vist at de Kaj og Andrea vi kender i dag ikke er de oprindelige, de oprindelige var faktisk dukker, og de blev brugt helt op til december 1999 hvorefter de Kaj og Andrea vi kender i dag blev indsat i stedet.


Tidlig Historie

Kaj S. Salamiman blev født den 2. Marts 1994 i Amazonas. Andrea Amalie Belinda Cecilia Mangnavni Hørsfeldt Nielsen blev født d. 6. Januar 1995 Kaj og Andrea mødtes første gang allerede i 1996 da Andreas mor fangede kaj og ville fodre ham til sine unger, ”Det var kærlighed ved første blik, og jeg vidste bare at jeg ikke kunne lade mine søskende æde ham.” har Andrea udtalt. Historien melder at Andrea kastede sig ind over Kaj for at rede hans liv for derefter at flyve væk med ham, men under flugten blev hendes venstre vinge angrebet og brækket af hendes mor, hvilket også er grunden til at hun ikke kan flyve. Andrea har ikke haft kontakt overhovedet med sin familie siden. Leila Karlsen, den danske opdagelses rejsende der fandt dem i Amazonas har udtalt: ”Andreas vinge så helt forvrænget ud imens den holdte om den lille grønne skikkelse, jeg vidste at jeg bare måtte gøre noget så jeg ringede til nogle kontakter og fik en aftale med at få dem bragt til Randers Regnskov.” Kaj har på et senere tidspunkt udtalt at han ikke husker andet end at han blev fanget mellemde skarpe kløer kløer på Andreas mor og at han senere vågner op i Randers Regnskov med Andrea ved sin side. Efter nogle år i Randers Regnskov lærte Andrea af de besøgendes sprog og hvorledes de forskellige ord skulle indsættes for at danne korrekte sætninger. Med andre ord hun lærte at snakke og forstå dansk. Dette lærte hun videre til sin kæreste Kaj.

og kaj eer rigtig sød med sine grønne ben og sløjfe i halen

Opdagelsen

En dag i maj 1999 var Christian S. Nissen, daværende generalsekretær for DR, i Randers Regnskov med sin familie, og der så han Kaj og Andrea ivrigt konverserer om Columbine High School-Massakren, og straks var han solgt. Han tilbød Kaj og Andrea en kontrakt i showbusiness, men Andrea var utilfreds med de oprindelige 20% af indtægter uden merchandise tilbuddet lød på, og forlangte 60% af alle indtægter. Begge parter nåede dog til enighed ved 36% med 50% af indtægter fra merchandise og en privat helikopter til Andrea. Den 15. december 1999 rullede det første show med de rigtige Kaj og Andrea over skærmen, og publikum elskede det. Kort efter succesen ved første afsnit blev Kaj og Andrea gift i Vor Frue Kirke. Deres forhold blev veldokumenteret og verdenskendt, men under facaden smuldrede det langsomt.


Nyere Historie

I 2001 mistede Kaj sin mor, hvilket sendte ham ind i en dyb depression med både alkohol og stoffer. Dette rystede Kaj og Andreas forhold dybt, men de holdt sammen for at holde facaden ud til for ikke at skuffe børnene, men en dag kulminerede det. Efter en flyvetur i sin helekopter kom Andrea hjem til deres to-etagers villa hvor hun fandt Kaj siddende i spasmer grundet en overdosis af amfetamin. Andrea panikkede og tilkaldte straks en ambulance der inden længe var der, og Kaj blev hastigt transporteret til det nærmeste hospital. Efter at have ligget i koma i 3 dage vågnede Kaj endelig op, og Andrea gav ham et ultimatum, hende eller stofferne. Han valgte hende, og alt syntes idyl igen ind til en dag i april 2008 hvor Kaj, efter en vild bytur med hans venner Lars Lilholt, Johnny Madsen og Allan Olsen, blev fundet døddrukken i en port i Esbjerg. Dette gjorde at Andrea fik nok, og d. 20. Juli 2009 blev Kaj og Andrea officielt skildt. Andrea havde efterfølgende et vildt liv, og der er rygter om at hun har bæret sammen med personligheder som George Clooney og Al Pacino før hun slog sig ned sammen med hendes nuværende kæreste Peter Pedal. Efter brudet blev Kaj mere deprimeret og i det kulminerede i et mislykkedet selvmords forsøg, efter dette søgte Kaj hjælp, og han er den dag i dag i behandling mod alkohol og stofmisbrug.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.