Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Kaj, den Hjernesugende Mandril er Høvding Bubber af Afrikas kæledyr gennem 20 år.


Liv[]

Kaj blev født på den jydske hede i 1982, som søn af Gyntha, den Hjernesugende Mandrilmor og Herluf, den Hjernesugende Mandrilfar. I 1985 spiste han som kun tre-årig begge sine forældre (noget Hjernesugende Mandriller normalt først gør som 7-årige). Derefter forlod han sit hjem og drog sydpå. Han fik mange spændende jobs rundt om i Europa. Her er en liste over nogle af dem (i parentes står der hvor lang tid, han arbejdede der):


  • Ekspedient hos Aldi i Stuttgarts delikatesseafdeling (1 dag og 4 timer).
  • Børnehavepædagog hos Naturbørnehaven Strudsenæbbet i Tønder (2 timer).
  • Kok på Café Toilette i Paris (2 dage og 1 time).
  • Lejemorder for Mario "Citronfjæs" TortelliniSicillien (8 måneder og 15 dage).


Kaj bijobber stadig hos Mario, og har i snart 20 år (Siden 1998) forsøgt at slå realitydeltageren "Knaldperlen" ihjel.

Efter knap to år, var Kaj nået til den Sicillianske middelhavskyst. Kaj stod i lang tid og tænkte på, hvad han dog skulle gøre nu. Pludselig stødte en mystisk mand med en pose over hovedet ind i ham. Mandens navn var Høvding Bubber d. 42. af Afrika. Efter et par års hård træning var Kaj så tam, at Bubber kunne gå hen til ham uden at få suget sin hjerne ud. Igennem de sidste mange år har Kaj fungeret som Bubbers forbindelse til omverdenen. Han optræder derfor jævnligt ved store mediebegivenheder og er nok den mest kendte Hjernesugende Mandril i Verden.

Mange husker sikkert Kaj fra da han var klædt ud som frø i Kaj og Andrea. Efter hver udsendelse sugede Kaj mere og mere hjerne ud af folkene bag op på programmet så man i dag ikke rigtig hved hvad der foregår. Spooky.

Kaj er samtidig den eneste Mandril som har bestiget Mount Everest i et fejlslået forsøg på at suge hjernen ud på selve planeten.

Mandril.jpg Hjernesugende Mandril
En Hjernesugende Mandril sidder på denne artikel.
Vi anbefaler dig straks at begynde at redigere eller forberede dig på at få din hjerne suget ud. Det er dit valg!
(se her for instruktioner)