FANDOM


Loading map...
Kagerup01

Selv toget går til Kagerup. Bare ikke særlig ofte i virkeligheden.


Kagerup er en By i Nordsjælland, ikke så pokkers langt fra Grib Skov.

Kagerup2

Kagerup2

Det er fuldstændig rigtigt. Kagerup lagde station til det populære lystspil "Spøgelsestoget" - ikke uden grund[1]

Historieredigér

Kagerup opstod i ca. 1215 den 11. september engang om eftermiddagen ved et hændeligt sammenstød mellem to skovhuggere på cykel på vej til Kop og Kande efter slibesten.
Da de ikke kunne enes om, hvem der havde retten til at række hånden ud ved venstresving, besluttede de at oprette et savværk, så de havde et sted til at skære fingrene af hinanden og sig selv. Dermed opstod den første bebyggelse.
Endelsen "-rup" anvendes i datiden for "bosted". Da der ikke længere er nogen egentlig beboelse i Kagerup, overvejes det bare at kalde stedet for "Kage".

Placering i forhold til altingredigér

Kagerup er verdens navle! Intet mindre! Romerne påstår at alle veje fører til Rom, men i virkeligheden ender man altid i Kagerup, når man mindst venter det!

Kagerup2

Kendte fra Kagerupredigér

Kagerup består fortrinsvis af Havenisser. Da man alligevel ikke kan kende forskel på de små sataner, så er det faktisk ikke til at vide, hvor mange der er - endsige om de er kendte eller ej! Havenisser og Kagerup i kombination er en moderne udgave af Tordenskjolds soldater.
Christian Brøns menes at komme fra Kagerup. [2]

Ting man kan lave i Kagerupredigér

Nudiststrandenredigér

Kagerup huser landets mest eksklusive nudiststrande. Her kommer kendte fra nær og fjern, for at nøgenbade og holde vilde strandfester.
Det siges at en nøgenbadende Amin Jensen i 2008 forsagede Tsunami, der nåede et par gange rundt om jorden, samtidig med at synet af hans nøgne korpus udslettede al sexlyst i en radius af 10 km. i indtil flere sekunder. Han er siden blevet bortvist fra Kagerup strand for stedse!

30px-Cquote1 svg Pas på! Nu laver jeg en bombe! 30px-Cquote2 svg
Amin Jensen - 4 minutter før Madrid blev oversvømmet


Alle øvrige kendisser kommer ofte på stranden, men Se og Hør har endnu ikke opdaget dette forhold! Stranden ligger ved Det kunne du nok lide at vide? Er du fra Se og Hør, hva'? og har været skueplads for adskillige vovede forestillinger fra en nøgen Sidse Babett Knudsen, Viggo Mortensen, Lindsay Lohan og Miley Cyrus. Senere på aften blev det meget værre mellem de fire - og du helt sikkert gerne virkelig ikke vide, hvad de gjorde sammen!

Selve stranden er 2 km udsøgt strandsand og der er langs hele stranden opstillet boder med service, drikkevarer og tilbud om gratis massage. Der er fri adgang i højsæsonen.

Spademanns udsendte har været på stranden, og rapporterer: "Whoooooooooooow!!!"

Øvrige tiltagredigér

Det eneste du i øvrigt kan lave i Kagerup, er at tage et andet sted hen. Du kan til gengæld gøre det så tilpas hurtigt, at du får en ordentlig fartbøde af politiet. Men bare rolig! Selv Poul Nyrup Rasmussen har fået en fartbøde i Kagerup[3]. Det gør ikke dig til noget specielt særligt, vel?


Forsvaret i Kagerupredigér

Der blev i 1950'erne oprettet en militær enhed i Kagerup. Den hed Flyvestation Kagerup og da en flyvestation bør have både fly og startbaner, gik der en rum tid med at lokalisere disse. Det lykkedes imidlertid aldrig - også selvom man dagligt sendte adskillelige hold forsvundne stifindere ind i Grib Skov ad Hærvejen. Endelig i begyndelsen af 1980'erne opgav man at finde både rullebaner og runway, hvorefter man nedlagde flyvestationen og meldte sig ind i Luthersk Mission. Surt show. Den pinlige sag blev meget hurtigt dysset ned i medierne.

Handel & Serviceredigér

Efter at købmandsforretningen og campingcentret lukkede for ca. 100 år siden, har der ikke været handel eller liberalt erhverv i Kagerup. Det betyder så omvendt, at Kagerup er en af de byer, der falder ind under reglerne for Udkantsdanmark. Der kan således meget snart forventes opført et storcenter på mindst 10.000 kvm, men helt uden kunder!

På et tidspunkt forsøgte verdens ældste tertiære erhverv at få fodfæste i Kagerup. Det lykkedes kun en kort overgang, for selvom danskerne er et liberalt folkefærd, er vi meget bekymrede for, hvad andre dog vil sige. Nu er det ikke muligt at få fedtet rotten mere i Kagerup (medmindre man selv bor der og ikke bor alene....eller bare kender en, der bor der....eller bare kender en, man tager til Kagerup med....eller kan sende rotten til en anden....eller....), da man simpelthen ikke tør lade røde lygter brænde i vinduerne i et hus nærmere end 500 meter fra jernbanen skinnebussen. OK, det egentlige argument var at man syntes at det var (en) synd at nogen lejede et hus ud til en vandret kvinde.

Offentlig transportredigér

Gribskovbanen går gennem Kagerup. Således kunne man i gamle dage opleve det fascinerende fænomen, at et tog blev delt i to, og senere samlet igen i Kagerup. Ikke siden Storebæltsfærgerne har man kunne se dette fantastiske skue, som i Kagerup bliver betragtet som et helligt øjeblik.[4]

Uvæsentlige noterredigér

  1. Følgende indlæg giver en uddybende udredning af lokationer. Den gamle Kastrup station blev også brugt. http://www.jernbanen.dk/forum/index.php?mode=thread&id=6410
  2. Som alle andre deltagere i ligegyldige talentshows (ver. 100.000.000,0) så har han mistet retten til at bære et efternavn.
  3. På vej til nudiststranden - siges det!
  4. http://www.lokalbanen.com/moduler/kagerup-station/historie
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.