Spademanns Leksikon

KKK surprise-party.

KKK infiltreret af undercoveragent.

Klan-ceremoni, Alabama, 2014.

"De er sgu nogle flinke fyre. De bruger bare for meget tid på at sy tossede dragter og for lidt tid på udryddelse af Eddie Murphy og alle de andre sorte bavianer."

~ Anton Wittorff om KKK


"Undskyld. Vi troede vi kunne holde ham nede."

~ KKK om Eddie Murphy


"Hvad! er det ikke halloween hele året?"

~ KKK om deres udklædning


"Gode gamle minder, det var da her jeg mødte lille Pia for første gang...."

~ Mogens Glistrup om KKK


"Be nice to whites, they need you to rediscover their humanity."

~ Desmond Tutu om Hvide mennesker


"Så gælder det jo bare om at gå til den Wahehahehahehaheh..."

~ Ole Wedel om KKK's negerhad


KKK er en underafdeling af KKKK (Københavns Kul og Koks Kompagni).

KKK's opgave var oprindeligt at skaffe kul og koks til KKKK, der så distribuerede det ud til de københavnske borgere, der efterfølgende fornøjede sig med at afbrænde det.

Desværre fik KKK hurtigt selv smag for afbrænding af de små sorte, hvorefter de blev ekskluderet af KKKK, og efterfølgende valgte at gå deres egne veje, hvilket, grundet et geografiukyndigt medlem fra Nakskov fortrinsvist blev i det mørke Amerika, og ikke Afrika, hvor der ellers bor betydeligt flere negere.


Uniform[]

KKKs oprindelige uniform var en kæmpe stav med lys på toppen, men da de mente det blev for seriøst og ikke kunne finde på andet, var de nødt til at gøre, som alle andre mødre gør, når de har glemt at købe udklædninger til deres børn på "jeg-ved-hvad-du-gjorde-sidste-fastelavnsbolle-dag". Nemlig at tage et lagen over hovedet og klippe huller til øjnene.

KKKs forhold til flødebollerne[]

Verden som den burde se ud i følge KKK.

Man kan tydeligt se et racehad. KKK Prøvede i 1960'erne at udrydde alle flødeboller i verden, men uden held. Flødebollerne begyndte at producere flere flødeboller via det lille land: Legoland/Danmark. Nogle flødeboller prøvede endda at forklæde sig som KKK'er, ved at putte kokus på toppen, men uden held. Alle flødeboller, bortset fra enkelte som fik en birolle i TV-serien Skum, fik eksil i Legoland, og det er den eneste grund til at de lever idag.

Der har på et tidspunkt været fremstillet flødeboller af hvid chokolade for at undgå ovenstående problemer, men det blev opgivet igen, da de udelukkende blev solgt som tilbehør til stanglakrids. Man fandt også herefter ud af at de sorte flødeboller brændte bedst over bål.

Ubekræftede rygter om KKK[]

  • Det siges at Michael Jackson næsthøjeste ønske længe har været at blive medlem af KKK og han har derfor i gennem mange år forsøgt at blive hvid nok (måske skulle nogen have fortalt ham at de havde lagner på).

Der er opstået en del rygter om at manden i vikeligheden ikke er død, men har taget toget til Brønshøj, for der at blive medlem af den lokale forening