Spademanns Leksikon

Stewie Stardust viser rundt

Hva' fanden knægt, kommer du der? Hvad er det nu, vil du spørge din store, stærke far om?

Hvad? Har du tit gået og undret dig over "hvad et køkken nu er for noget". Ja, nu ved jeg ikke, om jeg er den rigtige at spørge, for jeg færdes kun sjældent derude i længere tid af gangen. Men nu hvor du er så nysgerrig efter at få noget information om det, kan jeg vel li'så godt fortælle dig alt, hvad jeg ved.

Kom så med ind i køkkenet[]

Godt så. Jeg kan lige så godt starte med at lære dig det om det vigtigste i et køkken: Køleskabet.

Ser du, herinde ligger fars øl på køl, og ølhentning er det eneste forsvarlige grundlag en mand har for at opholde sig i et køkken. At undervise sin søn er selvfølgelig også en god undskyldning. Så nu ved du, at du må går her ud, hvis jeg be'r om øl, eller når du selv begynder at drikke øl, eller får.

Nej! Du må ikke få øl!

FORDI MAN ALDRIG RØ'R SIN FARS ØL!!!

Fordi min far sagde det. Og han lærte mig det på den hårde måde. Og sikke et mandfolk han var. Suk...

Men nok om barndommens glade minder. Se du, udover øl er der kun kød og kartofler i køleskabet... som der altid burde være! Ved du hvad? Din mor forsøgte sgu engang at give mig grøntsager, men jeg fik hende heldigvis hurtigt "overtalt" om, at det var sidste gang sådan noget kaninføde kom ind i vores hjem!

Men vidre med rundvisningen[]

For her ser du komfuret. Og det er her din mor altid bør stå når hun ikke arbejder på kontor eller gør rent i huset. Så står hun og fedter med gryder og potter og kasseroller og pander og... Alt muligt andet jeg alligvel ikke ved hvad hedder.

Hvor er din mor forresten?

Taget i byen med veninderne?!!

Det er kræftehøvlmende fjerde gang i år!!! Jeg få se at få sat den fodlænke op. Det kan du umulig være sundt for mig at få sen aftensmad så ofte. Min far havde overhovedet ikke de samme problemer med min mor. Hans ord og næver var fandme nok til at holde hende ude i køkkenet. Det er sgu også de skide socialist feministers skyld! Dem og deres forpulede ligestilling! FØJ, siger jeg bare!

Det er alt jeg har at fortælle[]

Du synes altså ikke at det er særligt meget?

Men nu ved jeg kun det en rigtig mand bør vide om et køkken. Ved du da noget, som jeg ikke ved?

Hvad sir' du? "Samtalekøkken"? Hvad helvede er det for noget pjank? Hvem har et "samtalekøkken"?

Din ven Aske fra skolen? Ham der bor i nummer 4 her på vejen?

Hvad for noget?

HVAD I HEDE HULE HELLERUP MENER DU MED AT ASKE LAVER MAD SAMME MED SIN FAR?!!!

*klask*

Hold så op med at tude! Et ægte mandfolk kan sagtens tåle en lille lussing i ny og næ. Men de kan sagtens komme lidt oftere, hvis du ikke straks stopper med at være sammen med de skide hippier. Aske er ikke længere din ven! Forstået?!

Fordi hans far er en lille latterlig fisse med konstant menstruation, og han har tydeligvis har en dårlig indflydelse på dig. Og så snakker vi ikke mere om det!

Nå, men jeg tror at jeg smutter ind foran TVet igen og...[]

HVAD LAVER DU INDE I KØKKENET, KØTER? PIS SÅ UD MED DIG! KOM SÅ UD!