FANDOM


"Forskellen på købesex og gratis sex er, at 'gratis sex' er den dyreste"

~ C.F. Tietgen


Sexmoney

Købesex - her set fra mandens perspektiv

Købesex er en form for sex, du ikke kan få uden penge. Nogen mener dog at det koster en del mindre tid og penge at få adgang til købesex end almindelig sex, så købesex er også i de fleste tilfælde også billig sex, selvom at jeg vil vove at en gang videnskaben anbefaler lowgrade Rohypnol, som kan anskaffes for ca. 50 kroner per glas, og som er den billigeste form for sex. Man skal bare putte den i drin... Øhm ... hvilket bringer mig tilbage til, hvor jeg kom fra ... købesex og dens oprindelse, nemlig!

Oprindelseredigér

Det første uerkendte tilfælde af købesex foregik mellem Adam og Eva, som det også er antydet et sted i Biblen. Det kostede sex, fra Eva, at Adam havde måttet aflevere et ribben til skabelse af Eva. Noget for noget er en opfindelse, lige så gammel som købesex.


Første noterede tilfælde af købesexredigér

Her er kilden igen jødernes Torah, og vi skal have fat i selveste jødernes stamfader, Juda. Biblen fortæller, i første Mosebog, kapitel 38, fra det ældgamle testamente:

Det ældgamle testamente

FØRSTE MOSEBOG, KAPITEL 38


12 Lang tid efter døde Judas kone, Shuas datter. Da Juda var kommet over hendes død, tog han sammen med sin ven Hira fra Adullam til fåreklipning i Timna.
13 Nu fik Tamar at vide, at hendes svigerfar var draget op til fåreklipning i Timna.
14 Hun tog sine enkeklæder af og dækkede sit ansigt med et slør, så hun var tilhyllet. Så satte hun sig ved indgangen til Enajim på vejen til Timna. For hun vidste, at Shela nu var voksen, og alligevel var hun ikke blevet gift med ham.
15 Da Juda så hende, troede han, at hun var skøge, fordi hun havde tildækket sit ansigt.
16 Han gik hen til hende ved vejen og sagde: »Lad mig gå ind til dig.« Han vidste jo ikke, at det var hans svigerdatter. Hun sagde: »Hvad vil du give for at gå ind til mig?«
17 Han svarede: »Jeg skal sende dig et gedekid fra hjorden.« Hun sagde: »Giv mig et pant, som jeg kan have, indtil du sender det.«
18 Han spurgte: »Hvad skal jeg give dig i pant?« Hun svarede: »Din seglring med snoren, og den stav du har i hånden!« Og det gav han hende. Så gik han ind til hende, og hun blev gravid.
19 Da hun var kommet hjem, tog hun sløret af og tog igen enkeklæder på.
20 Juda sendte sin ven fra Adullam af sted med gedekiddet for at få pantet tilbage fra kvinden, men han kunne ikke finde hende.
21 Han spurgte mændene på stedet: »Hvor er den helligskøge fra Enajim, der sad ved vejen?« De svarede: »Der har ikke været nogen helligskøge her.«
22 Så gik han tilbage til Juda og sagde: »Jeg kunne ikke finde hende, og mændene på stedet sagde, at der ikke havde været nogen helligskøge dér.«
23 Juda sagde: »Lad hende bare beholde pantet, så vi ikke bliver til spot. Nu har jeg sendt det kid, men du kunne altså ikke finde hende.«
24 Omkring tre måneder senere fik Juda besked om, at hans svigerdatter Tamar havde bedrevet hor, og at hun også var blevet gravid af det. Da sagde han: »Før hende ud, hun skal brændes!«
25 Da hun blev ført ud, sendte hun bud til sin svigerfar med den besked: »Det er den mand, der ejer disse ting, der har gjort mig gravid. Se nu nøje efter! Hvem ejer denne seglring med snoren og denne stav?«
26 Da Juda genkendte det, sagde han: »Hun har retten på sin side; for jeg gav hende ikke til min søn Shela.« Siden lå han ikke med hende

Her kan vi så udlede, at man helst skal investere i købesex i en helt anden by end den man selv bor i, hvis man er et dumt svin, der snyder alt og alle. Hvis man er ærlig kan man altså roligt købe sex i sin egen by.

Selve handlenredigér

Sexmony

billedet herover er købesex set fra kvindens perspektiv

Visse ting forandrer sig ikke, og metoden omkring købesex-aftaler har heller ikke forandret sig siden Tamar solgte købesex til Juda. Vi lagde der mærke til at Tamar først, i vers 16, spurgte, hvad Juda ville give. Hvis hun ikke havde været tilfreds med det tilbudte gedekid havde hun sagt det.

Nu fortæller Biblen ikke noget om, hvorfor aftalen om betaling aftales inden selve ydelsen leveres, men mange prostituerede er blevet snydt gennem tiderne, fordi de var for naive og først krævede betaling bagefter. Bedrageriske mænd stikker så bare af fra regningen.

Ydelserneredigér

De forskellige former for sex koster også forskelligt. Jo mere avanceret du vil have det, desto dyrere er det. Kun enkelte ting er for perverst for de prostituerede, fx under dynen med slukket lys onsdage og lørdage. Det kan man ikke købe!

Købesex på forskellige sprogredigér


Er det lovligt?redigér

Ja, endnu da. Emsige nypuritanere gør alt, hvad de kan, for at prøve at overbevise alle om, at sælgerne af købesex er ofre. Det er de også, de er ofre for at leve i et kapitalistisk samfund, hvor alle vil have noget for noget, også sexsælgere. Sjovt nok er det kun køberne af sex, der skal rammes. Det er derfor en diskrimination af alle liderlige personer, mænd som kvinder, der benytter sig af købesex, fordi de ellers ville blive vanvittige af liderlighed og måske måtte forgribe sig på uskyldige offentligt ansatte p-vagter i sexede uniformer.

Er det farligt?redigér

Kun hvis du ikke anvender kondom. Du skal være opmærksom , hvilket hoved du trækker kondomet over, ellers kan det også gå hen og blive farligt.

Rose rd p hvid web

Moralsk Forkastelig

Det hæderkronede Socialdemokratis partiledelse har personligt gennemlæst og nærgransket denne artikel, og finder indholdet absolut moralsk forkasteligt. Så hvis du vil være med i hulen have en politisk karriere, stopper læsningen her!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.