FANDOM


Anmeldkbh2

Her et billede fra en af Københavns hotteste natklubber, med nogle af de hotteste mennesker (i dette konkrete tilfælde, er virkeligheden dog skildret - ikke det man ser efter 15 shots og et par på hovedet).

"Vi skal bare være SÅ meget stiv og fuld og påvirket. Tutalt! I VORES klasse går vi tit i byen."

~ Tweens om børneopdragelse i Københavns Nordvestkvarter.


Københavns natteliv er en forunderlig størrelse: hvis man ser bort fra dem der sutter papvin på kajen i Nyhavn - på restaurantsiden, vel at mærke - og de turister der flytter ind på et missionshotel i Istedgade og bruger resten af ferien på thailuder-barer, består København om natten primært af fulde folk, der fiser op og ned af Strøget, fra den ene fest/bar til den anden, uden nogensinde at more sig, med det ene formål, at kunne fortælle alle andre hvor mange steder de var fulde natten i forvejen.

Mange steder i verden er det normalt at gå i byen om aftenen, og lade det trække ud til ud på natten. I København er det af ukendte årsager et udtryk for kulturelt svagpisseri, hvis man går noget som helst sted hen, før kl. 22.00 - og dét er endda et udtryk for at alderen begynder at trykke, da klokken ikke er 02.48. Antropologerne har ikke været særligt grundige på området, men tilsyneladende véd københavnere ikke hvorfor de vandrer op og ned af Strøget om dagen, og kalder det "Shopping", for så at gøre nøjagtig det samme ved nattetide,også kalde det "at gå i byen". Den almindelige holdning hos politiet er dog, at indbyggerne om dagen stjæler i butikkerne, og om natten viser tyvegodset frem i form af nyt tøj.

En typisk aften i byen, i Københavnredigér

Klokken 16-20
Anmeldkbh

En ægte københavnerburger: der er skimmelost på bøffen.

Anmeldkbh3

En typisk bytur i København, ca. kl. 4 om morgenen.

Anmeldkbh4

Typisk sex i Københavns brokvarterer.

Det første en ægte københavner gør før den går i byen, er at sætte sig på en café med en Cafée Latte til 49 kr, og vente på at den lokale pusher dukker op med noget kokain. Uanset hvad københavneren læser på Facebook, er det hverken sundt eller let at vende sin døgnrytme på hovedet hver fredag og lørdag. Ingen morer sig i virkeligheden. Man lader bare som om.

Klokken 20

På magisk vis er caféen ikke længere en café, men er pludselig forvandlet til en Lounge. Konceptet er det samme, men musikken er mere højydt og kaffen skiftes ud med cocktails. Københavneren bestiller ét-eller-andet, drikker det og begynder at lede efter noget at æde.

Klokken 20.30

Maden er fundet. Københavneren bevæger sig ind på en fransk restaurant, med et dansk navn og sydafrikanske vine, for at bestille en burger til 150 kr. Da stedet hverken serverer cafée Latte eller cocktails, bestilles en Tuborg Squash. Den samlede regning lyder på 240 kr, for en burger og to sodavand. Københavneren smider øjeblikkeligt et billede af maden ud på Facebook og venter på nogle Likes, for ikke at føle sig taget i røven.

Klokken 22-2

Københavneren fiser op og ned af Strøget, for at Gate Crashe et utal af fester. Det bliver imidlertid hovedsageligt til diverse barer der betaler 100.000 kr om måneden i husleje alene, og som derfor er afhængig af, at fylde lokalerne til bristepunktet for ikke at gå fallit. Undervejs tømmes den lokale Døgn-Irma for alkoholiske drikke, for ingen danske statsborgere har råd til at drikke sig fuld på københavnske barer, men Netto er for ynkeligt. Dém lader man de hjemløse om at købe ind i.

Klokken 2-3

En tilfældig natklub besøges, for hvordan skal man ellers skrive på Facebook, at man har været clubbing. Man køber en cocktail til 80 kr, og undrer sig ikke det mindste over, at den smager utroligt fortyndet. Navnet på drinken er gerne "Porn in the Toilet", "Blowjob in the Rendesten" eller lign. I Udkantsdanmark ville de samme sjusser - ikke cocktails - koste 10-12 kr pr stk, og hedde "Brandbil" eller "Ævlebævle".

Klokken 3-5

Man har for længst kastet op i sine egne bukser, natklubberne lukker, den lokale 7-Eleven er ved at gøre kassen op efter nattens røverier, og én selv vandrer nu op og ned af Strøget (igen), medens man kæmper for at overbevise sig selv om, at festen stadig er igang. Vel ankommet til Nørrebro Station står et par tøser i flere lag affald og forsøger at overbevise sig selv om, at deres fest også er i gang. Ingen slår dog pjalterne sammen, for i København er det utjekket at more sig med folk man tilfældigt møder. Man opdager kort efter, at førnævnte affald faktisk er hælervarer som de lokale sigøjnere har lagt til udstilling på nogle stjålne og højst uhumske tæpper.

Klokken 5-6

er tiden almindeligvis kommet til at dyrke sex. Eftersom ingen i København er lækker nok til én selv, har ingen scoret. Selv dem der tog afsted sammen med en anden, tager hjem alene. Ingen er lækker nok, i København. Hvis man beslutter sig for at gå en tur i den lokale park, er der således rig mulighed for sex: bøsserne sidder på bænkene og venter medens de heteroseksuelle almindeligvis dyrker en form for voldtægt.

  • Hvis du er mand: Bare rolig, du kan roligt kneppe videre. I København anmeldes ægte voldtægter sjældent.
  • Hvis du er kvinde: Bare rolig, du kan roligt kneppe videre. I København er det først voldtægt, når tømmermændene har lagt sig.
  • Hvis du er strisser: Du bedes venligst være opmærksom på kvinder der psykisk virker nedbrudte når de med sænket blik og tårer ned af kinderne, ikke helt kan lide at gå ind på din politistation - dét er nemlig nok voldtægt. Dem der derimod sidder med tasken fulde af fortrydelsespiller og en sur, feministisk udseende veninde ved siden af sig, der vrøvler om #Metoo, er nemlig ikke blevet voldtaget - de har bare haft sex i en brandert, med 5-6 indvandrerdrenge, der var smarte nok til at filme seancen.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.