FANDOM


Köln eller Cologne som det jo hedder hvis man skal være lidt fissefornem, er en by tæt på grænsen til Frankrig. Byen er egentlig pænt nedern på trods af flot bydesign og stort salg af würst og øl, og oven i købet ligger Europas største bordel i Köln, men man kommer ikke udenom at byen er propfyldt med tyskere, tyskere som ovenikøbet har parret sig med franskmænd (ad ad).

Byen vrimler med tykke grimme snobbede mennesker, med fesent overskæg og det eneste sprog de snakker er tysk. Du kan være heldig at støde på en enkelt tysker med kendskab til andet sprog. Det vil dog oftest være fransk, hvilket er endnu værre end tysk, og deres fransk er begrænset til "baguette".

"Byen er knæhøjt karse"

~ Adolf Hitler om Köln


Billeder fra forskellige steder i Köln redigér

"Kendte" personer fra Köln redigér

Kendte personer fra Köln:


Ingen af navnene(på nær Podolski som vistnok ikke er helt dårlig til fodbold og spiller for "topholdet" arsenal for tiden) vender nok genklang i jeres ører, og i kan derfor nok regne ud at byen generelt er ret fesen.
Som i nok også har bemærket udspringer alt ondskab fra Köln, lige fra dværge og sigøjner til Joseph Fritzl

Befolkningshistorie redigér

Byen er oprindeligt en gammel sigøjnerlejr, som med tiden udviklede sig til en salgs sigøjnermekka hvor de valfartede til, byen menes at være grundlagt i 300 f.kr. I 1338 blev den nu store by angrebet af de sandsynligvis nordiske dværge. Dværgene dræbte næsten alle sigøjnere i byen og mere end halverede antallet af sigøjnere i Verdenen på det tidspunkt. Sigøjnere har endnu ikke vokset sig til daværende antal. Dværgene bosatte sig, og det er efterkommere af de nordiske dværge der bor der i dag. Over tid har den genetiske fejl der er årsag til dværghed, muteret så de i dag ligner almindelige mennesker, men stadig ligger under gennemsnits højden.

Indtil for ganske nylig troede verdensbefolkningen at dværgene stammede fra Norden, men der er ikke noget bevis. Grunden til at man troede at dværgene var fra Norden, skyldes vikinger og deres overdrevne tvang til dværgkast. Nyere undersøgelser viser dog at de nordiske dværge måske stammer fra Köln, fordi de ældste skeletter fundet af dværge, er fundet i Köln. Derfor mener man dværge-racen udspringer fra Köln området, og man kan herefter spore deres vandren ud i Verden. Det vides dog ikke hvordan dværge kommer til verden, der findes mange forskellige tænkere med mange forskellige teorier på dette område.

"Det er noget med høje kvinder, minus gange minus giver dværg"

~ Christian Fuhlendorff om dværgefødsel


Seværdigheder redigér

Ligesom resten af byen er det ikke noget der er værd at bruge tid på (forstår faktisk slet ikke hvorfor du stadig læser).

Fun Facts (eller bare facts, der er ikke nogen sjove ting ved byen Köln) redigér

  • Köln er sigøjnernes højtempel og rummer mange stjålne sigøjner skatte såsom deres domkirke
  • Hvert år i junimåned er det årlige gypsyraid, hvor sigøjnerne stormer byen i et forsøg på storme byen
  • 27,5% af byens indbyggere er crossdressers
  • Byens våbenskjold er et billed af en ged, og deres "national" sang er "das gleiche goat and der Wegel"
  • Til jul danser man ikke om et grantræ, men om en sigøjner mens man bunder en øl og giver flasken til sigøjneren (også kendt som gypsyrun)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.