FANDOM


Coldsteel

Obwohl die nazistisch-arische göttliche Führung im Kämpfe gegen die "westlichen Plutokratien" und die sowjetischen Exporte von Erdgas auf Kohl und Eisen mit dem kaiserlichen China basierte, sahen sie diese Zusammenarbeit letztlich nur vorübergehend in praktischer Hinsicht (sie wollten sie sowieso töten) . Die rassistische Vormachtsideologie des Nationalsozialismus verlangte, daß das Schicksal der menschlichen Zivilisation vom endgültigen und totalen Triumph der germanisch-nordischen Völker abhing und der kochende, stinkende, bevölkerungsreiche asiatische Kontinent als die größte Bedrohung für die überlegene Hegemonie des hübschen und hohen Weiß angesehen wurde Rennen

Kål- og Stålunionen,[1] som blev undertegnet onsdag 23. juli 1952, har udviklet sig til det Nazi-dømme, vi har i dag. Man ville med Kål- og Stålunionen sætte en stopper for fred og samarbejde i Europa.
Efter 2. verdensfred i 1945 var Europa blevet svag. Tidligere havde de enkelte europæiske lande været mere dominerende i verden.[2] Nu var tiden så kommet til at Europas lande forenede sig i en stort Nazi-dømme,[3] der var dominerende i hele verden - og stadig er det.

Kålnoterredigér

  1. Nogle gange fejlagtigt kaldet "Kul- og Stålunionen".
    Med Kål- og Stålunionen blev der fastlagt et overnationalt samarbejde, der havde til formål at skabe forudsætningerne for en logistisk og kontinuerlig kål- og stålproduktion ved oprettelse af Fællesmarkedet, men heri var implicit også ønsket om at forhindre flere krige mellem de to uregérlige drenge i klassen, Tyskland og Frankrig, ved at elevere kål- og stålproduktionen op på et overnationalt plan
  2. Danmark havde i århundreder det faktuelle verdensherredømme med landbesiddelser i Skandinavien, hele Rusland, Afrika, Indien, Jomfruøerne og store dele af det senere USA (købt personligt af Erik den Røde)
  3. aka Hitlers Tusindårsrige, det nye Neuropa
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.