FANDOM


"Who the fuck is Justin Bieber?"

~ Ozzy Osbourne om Justin Bieber
Justin-bieber

For en gangs skyld er små piger og midaldrende mænd enige: Bieber er guf!

Justin Drew Bieber blev født den 1. marts 1994 i Stratford i Canada eller i London i England, det hersker der lidt forvirring om, selv om sådan en lækkerhed sagtens kan være født to steder[1].

"Den 6. dag skabte Gud mennesket. han indså det var en fejl, da Justin Bieber blev født. Den dag begik Gud selvmord. Han ligger nu på Vejle Begravelsesplads. R.I.P "

~ Jesus d. 2. om Guds død


Opvækst

Moderen Patricia Lynn Pattie Mallette var blot en skønjomfru på 18 somre, da hun mirakuløst blev gravid med lille Justin på en lummer sommerdag i 1993 bag en container i en Rema1000-gyde i enten Canada eller England. En ledestjerne bragte den højgravide Patricia fra kontorjob til kontorjob, men ak, altid i den lave ende af lønskalaen, men med det guddommelige forsyn, at hun bedre ville kunne nyde den store og pludselige rigdom, der skulle blive hendes lille familie på to til del på den anden side af årtusindet.

Fader Jeremy Jack Bieber lod sig siden gifte med en anden kvinde end Patricia, hvorved han bragte skam og vanære over sig selv og ikke fik del i de mange rare penge, som Justin kom til at tjene, penge som i stedet kan bruges til at støtte det kristne, humanitære hjælpearbejde i England Canada.

Den unge Bieber blev interesseret i forskellige slags sport og var lige god til dem alle, idet herrens velsignelse lyste over ham:

 • Hockey,
 • fodbold,
 • skak,
 • kønskifte,
 • oralsex (gamle mænd),
 • stofmisbrug,
 • 100 m butterfly og
 • 250 m slips.

Sin interesse for musik holdt han for sig selv, så de andre små drenge ikke skulle opdage hvor dygtig han var og blive misundelige og skrive grimme artikler om ham på Spademanns.

Det siges, at Justin lærte sig selv at spille klaver, trommer, guitar, trompet og redekam af ren og skær viljestyrke og uden at modtage undervisning. Intet er mere forkert. Justin fik besøg af englene under dynen om natten. De underviste ham kærligt i takt og tone og tugtede ham ganske let med små smæk i popo'en, når en falsk tone fandt indpas. Hvilket dog var sjældent. Uhyre sjældent.

Den første blandt ligemænd

I 2007 deltog Justin i en sangkonkurrence i sin hjemby London Stratholm, hvor hans kærlige sang om sin fader, So sick of You blev en klar nummer et to og blev oploadet på Youtube af Moder Patricia. Ikke fordi hun ønskede at blære sig med sin talentfulde søns vidunderlige stemme, nej, gudfader bevares, men fordi hun ønskede at dele hans gyldne røst med alle, der har bare et tåleligt lydkort i pc'en.

Verdens største pladeproducent, den udødelige Usher, så tilfældigvis[2] Justins video og fik straks lyst til drengen. Der blev skrevet pladekontrakt, og snart efter blev verden velsignet med sangen, nej, hymnen, Baby Baby, der profetisk beskrev Justins senere faderskabssag.

Justins første album hed naturligvis My World. Hvis verden skulle det ellers være? Mon ikke den Almægtige i det Høje allerede havde bestemt, at hele verden skulle være Biebers? Jo, naturligvis. På dette område er alle unge piger enige.

Næste udspil hed My World 2, hvor 2 skal udtales på engelsk, altså too, ikke, så det lyder som om den hedder Det er også min verden. Det er sgu genialt med denne snert af falsk beskedenhed. Man forstår godt, at denne begavede knægt tjener kassen.


Hemmelig indentit

Justin Bieber er i virkeligheden bare et alter ego for hans rigtige navn Bustin Jieber


Lækkert hår

My first ken

Justin Bieber blev berømt allerede som barn, da han sammen med Russell Crowe stod model til udsmykningen af den første mandlige barbiedukke

Kun et sandt geni kunne finde på at lave en hentehårsfrisure, uden at være skaldet i hovedbunden. Justins rødlige tone[3] i det lækre hår og hårets perfekte drejning henover issen blev hurtigt et modefænomen blandt alle Youtube-brugere, ikke mindst lesbiske teenagepiger og små Bieber-wannabees af drengekøn.

30px-Cquote1 svg Fuck hans lækre lokker er så frække.. lææækker! 30px-Cquote2 svg
lesbisk teenagedreng


I februar 2011 ændrede Justin dog frisure, hvilket ryddede forsiden hos CNN og News Of The World, der alligevel var trætte af at skrive om "det arabiske forår".

En lok af Justins hår blev solgt på en Ebay-auktion for 40.000 dollars til fordel for Fader Jeremy, så han kunne få psykologhjælp til at komme sig over de mange penge, han var gået glip af, fordi han fulgte sit hjerte i stedet for sin pung.

Den solgte lok blev i øvrigt sendt på turné rundt i USA med egen livvagt. Anmelderne var dog kritiske over for lokkens optrædender, ikke mindst blev det nævnt, at der manglede hårbund i dens performance.

Fremtidsplaner

Som sit store forbillede, Donny Osmond, forventes Biebers karriere at vare evigt. Vi kan se frem til nye pladeudgivelser[4], gæsteoptrædener i X-Factor og en rask svingom med Marianne Eihilt i "Vild med Dans". Der vil også komme en rask lille selvbiografi hvert andet år, så disciplene fanskaren kan føle sig opdateret og endelig - endelig - forventer vi en rigtig hentehårsfrisure engang om ca. 20 år.

Biebercitater

30px-Cquote1 svg Uanset hvor talentfuld man er, findes der mennesker, der ikke kan lide én. Sådan er livet. Forbliv stærk! (Ja, det er mig selv, jeg taler til). 30px-Cquote2 svg
Bieber


30px-Cquote1 svg Mit valgsprog er "man skal aldrig sige aldrig". Så det gør jeg heller ikke. Nærmest aldrig... Æh... 30px-Cquote2 svg
Søde Biber


30px-Cquote1 svg Jeg modtager mange breve fra piger fulde af slik. Og nogen gange er der også slik i kuverten. 30px-Cquote2 svg
Søde Justin


30px-Cquote1 svg Jeg frygter ikke de mennesker, der sender mig dødstrusler. Selvom en underlig mand har overvåget mit hjem i 9 år. Det vil sige hele mit liv. 30px-Cquote2 svg
Søde Justin


Fodlokker

 1. Derfor synger han baby, baby, ikke kun baby, ikke.
 2. Her bruger vi ordet tilfældigvis, men det drejer sig snarere om et guddommeligt forsyn.
 3. Leveret af L'Oreal - because I'm worth it!
 4. Her tænkes ikke mindst på Greatest Hits, Baby Baby and other big Hits, Bieber Christmas with Baby Baby og Baby Baby - The Babies of Justin.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.