Spademanns Leksikon

For en gangs skyld er små piger og midaldrende mænd enige: Bieber er guf!

"Who the fuck is Justin Bieber?"

~ Ozzy Osbourne om Justin Bieber


"http://hahgay.com/"

~ Emilo Chaplo om Justine Bieber


"Den 6. dag skabte Gud mennesket. Han indså det var en fejl, da Justin Bieber blev født. Den dag begik Gud selvmord. Han ligger nu på Vejle Begravelsesplads. R.I.P., daddy!"

~ Jesus d. 2. om Guds død


Justin Drew Bieber blev født den [30. December] [1894] i Stratford i [Norge] eller i London i [Rusland], det hersker der lidt forvirring om, selv om sådan en lækkerhed sagtens kan være født to steder[1]. Justin Bieber blev egentlig døbt Justin von Biber efter den tjekkiske komponist og gambist Heinrich von Biber, da man håbede at denne hellige navnekombination ville give ham den fornødne musikalske ballast samt for at forhindre en evt. udklægning af endnu en homoseksuel landsbytosse i familien.

30px-Cquote1 svg.png
Maybe he's born with it, maybe it's maybelline..
30px-Cquote2 svg.png
En eller anden om Justin Biebers smukke ansigt


Opvækst[]

Moderen Patricia Lynn Pattie Mallette var blot en skønjomfru på 18 somre, da hun mirakuløst blev gravid med lille Justin på en lummer sommerdag i 1993 bag en container i en Rema1000-gyde i enten Canada eller England. En ledestjerne bragte den højgravide Patricia fra kontorjob til kontorjob, men ak, altid i den lave ende af lønskalaen, men med det guddommelige forsyn, at hun bedre ville kunne nyde den store og pludselige rigdom, der skulle blive hendes lille familie på to til del på den anden side af årtusindet.

Fader Jeremy Jack Bieber lod sig siden gifte med en anden kvinde end Patricia, hvorved han bragte skam og vanære over sig selv og ikke fik del i de mange rare penge, som Justin kom til at tjene, penge som i stedet kan bruges til at støtte det kristne, humanitære hjælpearbejde i England Canada.

Den unge Bieber blev interesseret i forskellige slags sport og var lige god til dem alle, idet herrens velsignelse lyste over ham:

 • Hockey,
 • fodbold,
 • skak,
 • kønskifte,
 • oralsex (gamle mænd),
 • stofmisbrug,
 • ritter sport
 • 100 m butterfly og
 • 250 m slips.
 • hash/coke/Speed
 • og meget store patter

Sin interesse for musik holdt han for sig selv, så de andre små drenge ikke skulle opdage hvor dygtig han var og blive misundelige og skrive grimme artikler om ham på Spademanns.

Det siges, at Justin lærte sig selv at spille klaver, trommer, guitar, trompet og redekam af ren og skær viljestyrke og uden at modtage undervisning. Intet er mere forkert. Justin fik besøg af englene under dynen om natten. De underviste ham kærligt i takt og tone og tugtede ham ganske let med små smæk i popo'en, når en falsk tone fandt indpas. Hvilket dog var sjældent. Uhyre sjældent.

Den første blandt ligemænd[]

I 2007 deltog Justin i en sangkonkurrence i sin hjemby London Stratholm, hvor hans kærlige sang om sin fader, So sick of You blev en klar nummer et to og blev oploadet på Youtube af Moder Patricia. Ikke fordi hun ønskede at blære sig med sin talentfulde søns vidunderlige stemme, nej, gudfader bevares, men fordi hun ønskede at dele hans gyldne røst med alle, der har bare et tåleligt lydkort i pc'en.

Verdens største pladeproducent, den udødelige Scooter Braun, så tilfældigvis[2] Justins video og fik straks lyst til drengen. Der blev skrevet pladekontrakt, og snart efter blev verden velsignet med sangen, nej, hymnen, Baby Baby, der profetisk beskrev Justins senere faderskabssag.

Justins første album hed naturligvis My World. Hvis verden skulle det ellers være? Mon ikke den Almægtige i det Høje allerede havde bestemt, at hele verden skulle være Biebers? Jo, naturligvis. På dette område er alle unge piger enige.

Næste udspil hed My World 2, hvor 2 skal udtales på engelsk, altså too, ikke, så det lyder som om den hedder Det er også min verden. Det er sgu genialt med denne snert af falsk beskedenhed. Man forstår godt, at denne begavede knægt tjener kassen.

Justin Bieber er bl.a. kendt for at være idol for sine fans, kaldet Beliebers


Hemmelig identitet[]

Justin Bieber er i virkeligheden bare et alter ego for hans rigtige navn Bieber Gaye John Michael Eric Elizabeth Tudor 1.Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Jack Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Justin han bliver også kaldt [pensionist stipperen]

Lækkert hår[]

Justin Bieber blev berømt allerede som barn, da han sammen med Russell Crowe stod model til udsmykningen af den første mandlige barbiedukke

Kun et sandt geni kunne finde på at lave en hentehårsfrisure, uden at være skaldet i hovedbunden. Justins rødlige tone[3] i det lækre hår og hårets perfekte drejning henover issen blev hurtigt et modefænomen blandt alle Youtube-brugere, ikke mindst lesbiske teenagepiger og små Bieber-wannabees af drengekøn.

Andet hår[]

Hans kendetegn er verdens største skovsneglsfrisure over øjnene. Unibrow, gå hjem og vug. Det siges, at Los Angeles DMV har pålagt Bieber at sætte nummerplader på hans øjenbryn (OK, det er mig der siger det, men det siges stadigvæk).

30px-Cquote1 svg.png Fuck hans lækre lokker er så frække.. lææækker! 30px-Cquote2 svg.png
lesbisk teenagedreng


I februar 2011 ændrede Justin dog frisure, hvilket ryddede forsiden hos CNN og News Of The World, der alligevel var trætte af at skrive om "det arabiske forår".

En lok af Justins hår blev solgt på en Ebay-auktion for 40.000 dollars til fordel for Fader Jeremy, så han kunne få psykologhjælp til at komme sig over de mange penge, han var gået glip af, fordi han fulgte sit hjerte i stedet for sin pung.

Den solgte lok blev i øvrigt sendt på turné rundt i USA med egen livvagt. Anmelderne var dog kritiske over for lokkens optrædender, ikke mindst blev det nævnt, at der manglede hårbund i dens performance.

Fremtidsplaner[]

Som sit store forbillede, Donny Osmond, forventes Biebers karriere at vare evigt. Vi kan se frem til nye pladeudgivelser[4], gæsteoptrædener i X-Factor og en rask svingom med Marianne Eihilt i "Vild med Dans". Der vil også komme en rask lille selvbiografi hvert andet år, så disciplene fanskaren kan føle sig opdateret og endelig - endelig - forventer vi en rigtig hentehårsfrisure engang om ca. 20 år.

Videnskabelig sammensætning[]

Efter lange undersøgelser er det endelig blevet bekræftet: Justin Bieber er rent faktisk bestående af en Kviksølv-Nikkel legering! Denne overraskende nyhed fandt sin plads på forsiderne på aviserne BT, Ekstra Bladet og Vi Unge. Man er så begyndt at tro at han rent faktisk er Iron Man ikke kan komme igennem lufthavns sikkerheden. Men der er en grund til at vi tror at han ikke er Iron Man. Det er fordi det er han simpelthent ikke god nok til at være.

Biebercitater[]

30px-Cquote1 svg.png Uanset hvor talentfuld man er, findes der mennesker, der ikke kan lide én. Sådan er livet. Forbliv stærk! (Ja, det er mig selv, jeg taler til). 30px-Cquote2 svg.png
Bieber


30px-Cquote1 svg.png Mit valgsprog er "man skal aldrig sige aldrig". Så det gør jeg heller ikke. Nærmest aldrig... Æh... 30px-Cquote2 svg.png
Søde Bieber


30px-Cquote1 svg.png Jeg modtager mange breve fra piger fulde af slik. Og nogen gange er der også slik i kuverten. 30px-Cquote2 svg.png
Søde Justin


30px-Cquote1 svg.png Jeg frygter ikke de mennesker, der sender mig dødstrusler. Selvom en underlig mand har overvåget mit hjem i 9 år. Det vil sige hele mit liv. 30px-Cquote2 svg.png
Søde Justin


30px-Cquote1 svg.png Jeg har så mange "Babies Babies Babies" UUUUUHH ja mange "Babies Babies Babies UUUUUUUHH "ÅH NEJ eh en Pissed på mig" 30px-Cquote2 svg.png
Justin Bieber


{{supercitat1|Jeg har været overdrevet sej siden jeg var lille, vent jeg er stadig lille

Fodlokker[]

 1. Derfor synger han baby, baby, ikke kun baby, ikke.
 2. Her bruger vi ordet tilfældigvis, men det drejer sig snarere om et guddommeligt forsyn.
 3. Leveret af L'Oreal - because I'm worth it!
 4. Her tænkes ikke mindst på Greatest Hits, Baby Baby and other big Hits, Bieber Christmas with Baby Baby og Baby Baby - The Babies of Justin.