FANDOM


"Mine lejre var inspireret af Mesteren."

~ Josef Stalin om Gulags typologiske ophav i Julemandens værksted


Santaco

dette historiske oversigtsbillede illustreres historien om Julemandens Værksted gennem Verdenshistorien; lige fra de gode gamle dage til fremtidens cyberværksted. Undervejs har show business fået værkstedet til at branche ud, så man nu omfatter et bredere spektrum af underholdningsindustrien, som fx med euforiserende stoffer (ø. tv). Forbindelsen til fortiden opretholdes dog respektfuldt med gammeldags traditioner i fx. ledelsesstil og tilstræbt antikverede navne, såsom Den Gamle Fabrik og Søstrene Grin. Virkelighedens Anna og Klara ses nederst til venstre med deres Tænkehatte , hvor de viser deres nyeste, geniale påfund, lyserøde plastichunde, frem

Julemandens værksted er en sweat shop uden overenskomst, strategisk placeret langt udenfor lands lov og ret. Ifølge den årlige hjernevask, rettet mod børn, leverer Julemandens værksted hovedparten af de produkter, Top Toy sælger gennem BR og Toys'R'Us, hvilket så glimrende forklarer, hvorfor store dele af netop denne virksomhed ikke leverer danske arbejdspladser, trods et hovedsæde på Sjælland.

Arbejdsmiljøredigér

Igennem adskillige julekalendre har vi lært, at Julemandens Værksted hovedsageligt producerer bolde, bamser og tre-hjulede cykler, men enhver, der har købt legetøj i BR eller Toys'R'Us, véd, at det meste er produceret af fuld-giftigt plastic og diverse kræftfremkaldende stoffer, uden at man nogensinde har set Nissebanden bruge EU-godkendte masker og gummihandsker.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.