Spademanns Leksikon

Judas Priest er noget flertydigt stads, som kun svært lader sig udrede. Det er vel derfor, at du er kommet til dette sted; for at få de rigtige forklaringer.

Den norske forbindelse[]

Judas Priest (Født Judas Benny Hansen i 1670 og døde i 1790) er en svensk forfatter, som havde store problemer, da han led af kronisk diarré. Til hver bog han har skrevet, der har han nok skiftet underbukser mindst 300 gange. Mange tror fejlagtigt, at Judas Priest er et heavy metal band, men der tager de fejl.

Judas har blandt andet skrevet bogen "Benny Benassi", som omhandler en universitetsstudent. Den blev meget populær, men det var kun på grund af, at den var så dårlig, at den var sjov at læse.

Plader fra Udlandet[]

.nokiskeL snnamedapS mos redets etterpo addne relle ,noitulover ågeb ,vles gis edyks ta lit klof åf ed ennuk edåm ned åP

.arfgab tegon ellipsdni ta dev ,nedehnemla lit rebaksdub etlujks ednes ta rof tdnek velb seledræs i red ,dnab te re tseirP saduJ

Så ved du det!

Mindre kendte priests[]

Nogen mener at have set en fyr ved navn Rob Halford, der engang har været med i en kult, der hed det samme - altså Judas Priest. Han huserede i 1980'erne og vist også lidt i 1990'erne, og der blev skreget en del. De var fede samtidig med en som hed Alice, men som vist trods al sminken, var en mand.